Skola

Vår mission är att hjälpa elever och lärare att balansera stress och prestation

Att lära ut kunskap är kanske en lärares viktigast arbetsuppgift. Vi möter lärares frustration i att få eleverna att hitta sin studiero och ta sitt ansvar. Vi har olika möjligheter att kliva in och stötta lärare i detta arbete. Vi är även öppna för att driva projekt över tid för att se om det blir någon mätbar skillnad.

Är du rektor, lärare eller elev och vill att vi ser vad vi kan hjälpa till med ur ert perspektiv? Kontakta vår kreativa VD, Rebecka, rebecka@bybuteo.se eller 0708-188700 så visar hon vägen och möjligheterna för just era behov. Baserat utifrån det perspektiv just er verksamhet behöver stärka upp.

Att få kunskap är kanske en elevs viktigast uppgift i skolan. Vi möter många elever som vill förberedas för yrkeslivet och leva upp till samhällets krav, men det stressar dem. Ibland leder det till överbelastning och hos vissa leder detta till passivitet. Andra överpresterar och får blockeringar i andra delar av livet. Vi kliver gärna in och stöttar elever i att få ner stressen och stärka sig själva med mental träning. Det kan vi mäta.

DELAR AV VÅRA MÖJLIGHETER

  • Möjlighet till mentala träningsprogram
  • Stesshantering med Linkura
  • Stresshantering med MediReiki. Tillsammans med MediReiki-förbundet letar vi efter den skola som vill träna Reiki för att få ner stressfaktorn hos både elever och lärare.
  • Stresshantering med TM-meditaton. Fler än 700 skolor i världen använder redan TM, med statligt stöd i allt fler länder. Vi på Bybuteo letar efter modiga skolor i Sverige