Utan energi

Du och jag består nämligen av otroligt intelligent organiserad energi.

Ingenting fungerar utan energi

Har du funderat på det? Energi spelar en jättestor roll i våra liv!

Du och jag består nämligen av otroligt intelligent organiserad energi. Du skickar och tar emot information hela tiden. Din hjärna tolkar den energin du tar emot med dina 5 sinnen och konstruerar därmed en bild som du kallar för din värld.

Men hur kommer det sig att vi alla verkar uppleva så olika versioner av världen? Länge trodde jag att det var vår hjärna som var boven i dramat. Idag så ser jag, upplever och känner jag det på ett helt annat sätt. Hjärnan formar så klart din bild av världen när den sätter ihop all information som kommer från dina sinnen. Men vad är det som bestämmer vilken energi din hjärna tar emot?

För att kunna svara…

…på den frågan behöver vi titta lite närmare på det energifältet som omger dig. Dina tankar, känslor och hela din självbild ligger runt dig i form av ett energifält i olika lager.

Det betyder att du omges av en alldeles unik uppsättning av frekvenser och det är det som är ditt filter som du använder för att ta emot din verklighet. Samma filter av frekvenser ansvarar också för dina tankar och känslor.

Därför är det så lätt att falla tillbaka i gamla rutiner. Du kan så klart anstränga dig att föreställa dig bra saker om dig själv, din framtid, dina vanor och rutiner. Problemet är om dina tankar inte är kongruenta med ditt alldeles unika energifält så försvinner de lika fort som de kom.

Har du någon gång…

… försökt att övertala någon som inte vill lyssna. Förmodligen är det så att mottagaren inte kan höra det du försöker säga. Budskapet hen hör är inte detsamma som du försöker förmedla. Hens unika frekvenser har förvrängt ditt budskap så att det passar hen och tvärtom! Du har säker varit med om det flera gånger…

Ditt liv…

…är alltid en direkt reflektion av din självbild och självkänsla. Så vill du ändra vissa saker till det bättre? Dina relationer, din hälsa eller dina jobbrutiner? Starta med att titta på din självbild, dina övertygelser och dina känslor.

Ny självbild, nya känslor, nya beteenden…Nytt liv!

Med värme,

Jon

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.