"Jag spenderar tid med positivt energifyllda människor."

VÄLKOMMEN TILL BYBUTEO

ByButeo hjälper högpresterande och högkänsliga männsikor som vill leva i harmoni med bättre resultat. Vi har erfarenhet från elitidrott till företagsledningar. Vi tränar medarbetare och människor utan titalar.

Med ByButeo minskas nämligen glappet mellan den du är och där ni vill vara. Vi blir bra för vi möter er där ni är. Vi jobbar med distansbehandlingar, fysiska program, fysiska behandlingar, inspirerande kunskap och genom produkter. Vi lever som vi lär och utvecklar konstant våra möjligheter för att nå mer. 

Vi samarbetar med dig och er, som vill träna mental träning och nå det högre syftet. Vi bestämmer inte era titlar. Många säger att vi jobbar med ledarskap. I så fall vill vi kalla det för det äkta ledarskapet.

Hos oss tränar ni  bokstavligen på att fatta bättre beslut, träna upp den mentala styrka och sprida energin som gör dig och ditt team bättre.  Alltid utifrån den du är där du är för att nå den du vill vara. Det är skillnaden!

Våra egna ledord är medvetet, klarsynt och harmoniskt, precis det budskap som ormvråken, buteo, kommer med. Vi hoppas du når din medvetenhet, klarsynthet och harmoni. 

Varmt välkommen
Rebecka

ByButeo?

När namnet ByButeo föddes var vår kreativa VD, Rebecka bokstavligen och bildligt förföljd av ormvråkar. De kom under promenader, på bilturer, på kläder, i fikastunder, på krukor, tatueringar och till och med på skor. En dag när hon slog på tv:n och det var en film om vråkar, förstod hon att universum försökte säga något.

Rebecka kollade upp vilket budskap ormvråken kommer med. När hon läste att den står för medvetenhet, klarsynthet och harmoni förstod hon att detta skulle vara företagets värderingar. Vad kunde bli bättre än att driva ett företag utifrån de handlingarna? Men att välja att heta Ormvråk pirrade ingenstans. Därför kollade hon upp ordet på latin. Buteo fanns redan som en städfirma, men om vi sätter till ett ord, vad föds då? Av engelskans ”av” och latinets ”buteo” föds ByButeo.

Hon gillade inte namnet initialt, men eftersom magen talade tydligare än hjärtat och hjärnan följde hon budskapet. Idag är namnet unikt och vi förstår att det handlar om mental träning och högre syfte.

Slumpen är ingen tillfällighet, så varmt välkommen!

ByButeo och de globala målen

Allting börjar med en tro.

”I tron ser du en möjlighet. En möjlighet där vi sätter igång och gör. Det är då vi skapar resultat. Ett resultat som föder en tro. Av den orsaken vill vi aldrig sluta utvecklas”

Tack vare den filosofin är vi aktiva medlemmar i det Gränslösa Landslaget som drivs av A Sustainable Tomorrow och Gränslösa Möten.

Denna mötesplats arbetar för att vi medlemmar ska träna mentalt och göra världen ljusare samtidigt som vi gör affärer och utvecklar samhället. Allt utgår från FN’s globala mål. I dessa sammanhang möts  vi utifrån mål nummer 17.

ByButeo bidrar också. Och vi gör det utifrån mål nummer 3, 5, 10 och 16 – det är där du är den viktigaste medmänniskan.

Globala Målen

Bild på Rebecka Gabrielsson

ByButeo drivs av Rebecka, en kvinna som kom tillbaka till jorden 1972. Gift och tre utflugna barn. Hemmaboende är hunden Charlie, katterna Kakan och Tjejen. Rebecka är genuint intresserad av att utveckla andra och för att bli sitt bästa, är hon otroligt noga med sin egen personliga och universella utveckling. Hem och jobb utgår från Linköping och Helsingborg.

Vill du kontakta ByButeo?

Kundkorg