Mind & Meditation Augusti

Ge dig själv en stund, en stund där du tränar dina tankar och känslor. En stund där du är i mellanrummet mellan det medvetna och undermedvetna. Låt logiken förstå mer och öppna dörren för passionen, lugnt och sprudlande på en och samma gång.

Mind & Meditation

I grund och botten är jag elitidrottscoach. Har arbetat många år med att träna människor som vill nå resultat, medalj, framgång. Att visualisera är en av många verktyg för att utveckla och hjälpa hjärna att stödja kroppen när du ska prestera och fatta beslut. Samtidig som du ska hålla instinktiva känslor på plats.

2016 mötte jag Reiki, plockade in det i mina uppdrag i elitidrotten. Jag säger inte att det var det som tog 2 SM-guld, men jag är övertygad att det bidrog. Framför allt till medalj nummer 2.

Den första varje månad

Idag har jag utvecklat en teknik. En teknik jag gärna lär ut. Jag gör den inte i här i mina månadmeditationer, vill vara att du ska veta att det finns en teknik bakom det vi gör här.

Här, den första varje månad låter jag oss titta på olika ämnen ur olika perspektiv. Jag ställer frågor som Du behöver svara på utifrån Ditt perspektiv av universum, din mentala styrka och din resa här på jorden.

Ibland kanaliserar jag, ibland låter jag oss visualisera, ibland låter vi oss bara slappna av och vara i nuet genom avspänning. FÖLJ MED – 15-20 minuter varje månad och du bestämmer om du vill köra på morgon, i samband med lunch, innan du avslutar arbetsdagen, innan du avslutar din dag. Du hittar när det funkar bäst för dig.

Augusti: Pengar och ödmjukhet

Nedan ser du din stund – ca 20 minuter och du sitter eller ligger precis var du vill. Bara du inte kör bil, cyklar eller gör något annat som kräver din fulla uppmärksamhet. Njut och all lycka ger jag dig. Allt för att din magi ska fram på bästa möjliga sätt <3

Vill du ha mer av mig, Rebecka?

Varje vecka på mitt personliga Instagramkonto lägger jag ut lite tankar kring personlig tillväxt och recept på juicer. Askul! Så klicka här för å följa mig på mitt, Rebecka Instagram

Sen har du ju oss, mina fantastiska kollegor på ByButeo, här kan du få lite olika perspektiv på livet och följ gärna mina kollegor. Vi ger bort kunskap, så du väljer själv om du vill köpa eller inte. Och nej vi är allt från dyra till mindre dyra. Alltid värt varje krona! ByButeos instagram

Och Facebook – där finns vi också såklart – jag med och jag är gärna vän med dig där. Om du vill. Eller Linkedin…Rebecka Facebook Rebecka LinkedIn

Rebecka Gabrielsson

Postad den 31 juli, 2020Om Bybuteo
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.