Lektion & Meditation Juli

Att få berätta om hur du kan, inte ta kontroll, men våga vara du genom kunskap är fantastiskt för mig. Att ge dig några minuters avslappning och möjlighet att förlåta är höjden av tacksamhet.

Hjärnan går till det familjära

Hjärnan är lat, eller bekväm och älskar att ha mycket resultat.  När du bestämt dig för något är hjärnan otroligt stark i att behålla dig i de situationer du är bekväm och känner dig trygg i. Det gäller även dina tankar. Om det är något som gör dig gott eller inte bryr sig inte hjärnan om.

Sedan vi människor landade här på jorden har trygghet varit avgörande för att överleva. För att utveckla dig och våga gå utanför din komforten behöver du vara oerhört hängiven och disciplinerad. Dagens lektion ger dig 3 tecken på självsabotage.

Självsabotage & förlåtelse

I denna lektion och meditation får du ett härligt spontant samtal om självsabotaget och en fin meditation/avslappnign kring förlåtelse.  Förbered dig redan från start. Sätt dig, eller lägg dig bekvämt och sätt gärna lurarna i örat. Ta in det som sägs.

Ca 7 minuter in i videon är det dags att lyssna och ta in meditationen. Låt intentionen från början vara på det eller dem som du vill eller behöver förlåta. Förlåtelse handlar inte om att få saker ogjort utan acceptera och släppa energin kring det du inte längre kan kontrollera. Dåtiden.

Lektion & Meditation 3

Glad Sommar

Under sommaren och hösten kommer vi utveckla dessa stunder och skapa någon form av rutin och regelbundenhet. Berätta gärna vad du tycker om så är du med och påverkar mig inför höstens planeringar.

Rebecka Gabrielsson

Postad den 4 juli, 2020Om Bybuteo
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.