Kan vi bearbeta vårt förflutna?

Kan man gå tillbaka och bearbeta det som har varit för länge sedan?

Längtar du efter att hitta din inre balans och genom en Munay-Ki behandling och utifrån din egen inre styrka och potential, där du står just nu, genom egna värderingar, önskemål och förutsättningar få tillgång till den inre kraften, kunskapen och visdomen som du har i ditt system sedan lång tid tillbaka? Alla människor är vi helt unika och ska få vara och leva på det sätt, som stämmer överrens med vårt eget inre. Det finns många sätt att bearbeta det förflutna på och det som jag använder mig av är dels Reiki, regressions och Munay-Ki.

Munay-Ki

Munay – Ki i samma behandling som Reiki är ännu ett steg mot flera sammankopplade upplevelser och man jobbar då mera på djupet av cellminnet och det som påverkat oss mest i de liv vi levt. Syftet med Munay-ki är att höja människans medvetandenivå, hela människan och transformera hens energifält. Urgamla sydamerikanska profetior talar om en ny människa, “Homo Luminous” som uppstår på jorden; en människa som lever fri från rädsla och som befinner sig i sin transcendentala natur. Munay-Ki hjälper dig att rena din ljuskropp från psykiska blockeringar som skapats av trauman i det förflutna, och ger dig möjlighet att leva ett liv fri från rädsla och traumatiska händelser och upplevelser som stat sina spår inom dig kanske redan som liten. Genom att rena kroppens chakra från obalanser och tidigare trauman lyser dessa sedan med sitt ursprungliga ljus, och ljuskroppen strålar av regnbågens alla färger. Vårt energifält och förändras och det gör vi också, på många olika plan.  Jag har haft klienter som har varit väldigt skeptiska till att överhuvudtaget kunna slappna av just för att de har varit vana vid att hålla kontroll och fokus hela tiden och just dessa klienter har faktiskt haft möjligheten att slappna av bäst och de har också tagit sig igenom flera liv på en och samma behandling. De har varit väldigt fascinerade över att kunna se sig själva, som man eller kvinna i en situation som dessutom varit kopplad direkt till vissa situationer i det livet de lever idag och detta har gjort att de har fått en större förståelse för varför de valt den väg de gjort idag. Dessa klienter har haft stor behållning av att se på sig själva utifrån ett helt annat perspektiv och dessutom fått många svar på de livsfrågor som de burit på under lång tid. Så visst kan man få upp flera liv på en enda behandling.

Skeptisk

Jag var själv lite skeptisk till att utbilda mig inom just Munay-Ki för att riterna inom Munay – Ki härstammar ur initieringar från Indien, som fördes över till Amerika från Sibirien för ca. 30.000 år sen och är vanliga inom alla shamanska traditioner. Men när jag väl blev initierad i min första Munay- Ki kurs av fantastiska Rose-Marie Lundbäck, så försvann min rädsla för shamaner och deras sätt att se på den fysiska kroppen och de övriga kropparna. Inte för att jag har haft någon önskan om att gå en kurs i shamanism, men däremot så skaffade jag mig min alldeles egen trumma och den vart målad av en fantastisk kvinna, Cecilia Rosenmåne, bara för mig och det jag står för. Och den spelar jag på emellanåt när jag håller mina kurser och vill att eleverna skall höjas i energier under en Reiki Utbildning eller en medial utbildning, för en djupare effekt av den spirituella inre resan och känslan i vibrationer.

Tack vare min egen fantastiska resa som jag gjort sedan 2011, så vet jag av erfarenhet att människan kan förändras, den fysiska kroppen kan förändras och likaså det eteriska energifältet som är det energifält som är sammanbundet med vår fysiska kropp.

Så visst kan man bearbeta känslomässiga upplevelser av det som har varit för länge sedan och det man har upplevt, som i brist på fokus lagt sig som stagnerad blockerad energi i den fysiska kroppen. Det handlar bara om viljan och att våga se det som kommer, våga ta tag i det och sedan släppa det för gott om det inte tjänar ett syfte i det liv som du lever idag….

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.