Kurser

ByButeoONLINE mental träning:

Vad skulle det vara värt att faktiskt se vad din mentala träning ger Dig för resultat? Inte bara i siffror utan också i beteendeförändring? Hur mycket tid och pengar kostar stressen, tristessen  dig? 

ByButeos flaggskeppsträning ger dig färdigheter och kunskap om ledarskap, precis som vilken chef som helst. Du tränar återhämtning och hur Du gör för att nå mål utan stress. Din stress kommer smälta och du kan sluta överbelasta dina prestationer. 

På 6-12 månader tar du examen i att använda forskningens 6 framgångsfaktorer

  • Du 5- 7 individuella samtal med Rebecka 
  • Du kommer in på ByButeoONLINE (Facbookgrupp)
  • Du får en sömnmeditation och fyra mentala guidade visualiseringsljudfiler
  • Du ser din mentala ökning i siffror

Pris:  1 900 kronor/månad under 12 månader inkl. moms.

Vill du veta mer maila rebecka@bybuteo.se

ByButeoONLINE meditation:

Du lär dig det en gång, du tränar resten av ditt liv. Det är dags att träffa den allra bästa versionen av dig genom att lära dig en teknik och metod för att kunna prestera mer utan att överbelasta ditt sinne.

Hur mycket tid och pengar kostar din stress, din oro eller dina sömnproblem dig? ByButeos paradkurs ger dig färdigheter med mind, meditation och förmågan att manifestera. Vi gör det genom att du superladdar dig och slutar överbelasta din prestationer. 

På 15 dagar lär du dig ByButeoMEDITAITON – som bygger på anrika metoder från uråldriga mediationstekniker, forsknings kunskap om mind och den godkända energin Reiki. Våra 3M- Mind, Meditation och Manifestera utgår ifrån forskningens trygghet, japansk energi Reiki och nyfikenhet i det outforskade, men så väl beprövat.

  • Kursen tar 15 dagar  – 5 teorilektioner och totalt 15 tillfällen vi mediterar tillsammans
  • Du kommer in på ByButeoONLINE, där finns Rebecka regelbundet  (sluten facebookgrupp)
  • En guidad sömnmeditation av Rebecka 
Pris: 2 375  kronor med möjlighet att delbetala via faktura.

Vill du veta mer maila rebecka@bybuteo.se