Var ligger ditt fokus?

Här kan du lägga till din ingress. Håll det kort.

Coronaviruset…

…biter sig fast i vår vardag. Många är rädda. Tunnelbanorna är tomma, precis som hyllorna där en gång i tiden toapappret fanns. Det är en hel ny situation. Alla gör sitt bästa, men ingen vet exakt hur man gör eller hur det blir.

Vi är vana att följa massan. Göra som alla andra. Nu är det dags att våga tänka själv. Kliva av tåget och fundera på vad du mår bäst av. Jag säger inte att du ska stoppa ner huvudet i sanden och låtsas som ingenting. Det jag menar är att det finns olika sätt att hantera situationen.

Mitt företag tappade inom några veckor all omsättning. Jag får hitta nya vägar att nå mina kunder för att företaget ska överleva. Jag kan nu välja att lägga all min energi och kreativitet på att lösa situationen eller så kan jag välja att springa rakt i famnen hos Kalle Konkurs.

För att lösa…

…min situation behöver jag all min kreativitet, tillit och framförallt min hälsa. Det behöver du också, för du har din situation att lösa! Så hur kan vi göra det på bästa sätt.

Jag börjar med en lång promenad. Jag plåtar några fina vyer, ta in naturen och lägger fokus på andningen och vara en del av helheten. För mig är det absolut det bästa sättet att fokusera på en bra känsla, en bra energi att vara i och att skicka vidare. Fundera på vad som skulle vara det bästa sättet för dig hitta rätt fokus.

Jag har alltid…

…3 punkter som jag bara ska göra klart. Tre punkter som bidrar till min belöning. Ja, du läser rätt. Jag skriver inte mål, men belöning. Mål är något du får jobba och slita för. En belöning får du! För mig är det en enorm skillnad, men du väljer själv.  De här tre punkterna har jag redan skrivit upp kvällen innan. Och det är så jag också avslutar min arbetsdag, med att skriva upp tre punkter till nästa dag.

Det kan vara små saker, men de måste ta mig framåt i mitt företagande och välmående! Tricket är att det känns bra att bocka av dem och det skapar energi att fortsätta.

Ha ditt fokus…

… på det du vill! Du skickar och tar emot energi hela tiden. Och det du skickar ut matchar den energin som du tar emot. Tänk till exempel på rädsla, och du ser lätt olika anledningar att vara rädd. Motsatsen är precis lika sann.

Mitt fokus fortsätter ligga hos dig och alla som läser detta. Jag vill bidra med tips och kunskap som gör ditt liv enklare, bättre och mer meningsfullt.  Jag väljer att leva utifrån den energin. Det mår jag bra av, för att det är en matchande energi som jag får tillbaka.

Så bestäm dig. Välj att leva utifrån din framtida belöning! Känn att den väntar på dig! Har inte för bråttom , men se den, upplev den, lev den! Redan nu! Så gör du resan dit till ett fantastiskt liv…

Våga välja glädje och kärlek som byggstenarna för ditt liv!

Med värme,

Jon

Jon Carnesten

Postad den 1 april, 2020
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.