Vi hör det så ofta:

”Tänk positivt!”. Hjälper det verkligen eller gör det att vi lätt stopper ner huvudet i sanden och hoppas på det bästa? Hur vi tänker påverkar oss så klart väldigt mycket, men det är de tankarna som vi verkligen är beredda att tro på som gör skillnad. Tänk dig att allt du äger och allt du tror (eller inte tror) på, började med en enda tanke.

Allt som du är beredd att tro på, är du också beredd att agera på. Det betyder att allt ditt beteende och därmed alla dina framgångar, står i direkt relation till det som du tror om dig själv, andra och din livssituation. Allt som du inte tror på ger så klart motsatt effekt.

Anledningen

till att du inte tror på vissa tankar är att du redan har lärt dig att tro på andra tankar. Det du just nu tror på är tankar som du är van att tänka. Varken mer eller mindre.

Varför är det bara så få människor som verkligen lyckas skapa en bestående, positiv förändring? Kan det ha något att göra med vad vi är beredda att tror om oss själva och andra? Jag är helt övertygat om det. Vad tror du?

Med värme,

Jon

Jon Carnesten

Postad den 14 oktober, 2020
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.