Vad innebär tidigare liv

Skulle du vilja möta dig själv i ett tidigare liv?

Som Reiki- och regressions healer överför jag universell energi, genom en kanal via mina handflator genom att hålla dessa stilla på, eller en bit ovanför en klients kropp i olika handpositioner. Och genom en lättare hypnos, får jag klienten väldigt avslappnad inför en regressions behandling.

När klienten sedan är tillräckligt avslappnad guidar jag klienten ner i en djup meditation där vi tillsammans tittar på något av klientens tidigare liv. Klienten får möjlighet att uppleva sina tidigare liv på plats under själva behandlingen och de flesta upplever det som en film som rullar framför ögonen trots att ögonlocken ligger tunga under en ögonbindel. Man kan se det som i bildsekvenser, där en film spelas upp framför sina ögon  och man kan känna det väldigt tydligt i kroppen, som rysningar, kroppen kan rycka eller vibrera då känslan kan bli väldigt levande.

Och känslan av Reiki behandlingen brukar oftast vara att energin upplevs gå likt vågor som går fram och tillbaka i kroppen. Man fylls med energi och energin går dit där den behövs, för att klienten skall få ett välbefinnande och fokus på sin tillvaro. Många människor idag längtar efter att få leva sitt liv utifrån sina egna förutsättningar, känslor och värderingar och då kan en sån här alternativ behandling vara ett steg i rätt riktning för en avslappning i vardagens stress. Man får som klient möjligheten att hitta sin inre balans helt enkelt.

Vad är en regression och hur fungerar det?

Genom en regression kan man få möjligheten att i avslappnat tillstånd både se, uppleva och känna in sina tidigare liv och därmed förstå varför man reagerar på olika sätt i olika situationer.Man kan få uppleva saker som man helt enkelt har förträngt, saker som har varit jobbiga, traumatiska upplevelser som man kanske inte har vågat ta tag i och bearbeta.  Man kan också få möjligheten att ”titta lite närmare ” på de saker som man kanske vet att man har problem med, för att lättare se varför problemen uppstår och hur man skulle kunna gå vidare. Genom en lättare hypnos, lär man sig också att se saker och ting utifrån andra perspektiv och se lösningarna på ett helt annat sätt än man kanske skulle göra i vanliga fall.

Kan man gå igenom flera liv eller är det bara ett liv som kommer upp?

Jag har haft klienter som har varit väldigt skeptiska till att överhuvudtaget kunna slappna av just för att de har varit vana vid att hålla kontroll och fokus hela tiden och just dessa klienter har faktiskt haft möjligheten att slappna av bäst och de har också tagit sig igenom flera liv på en och samma behandling. De har varit väldigt fascinerade över att kunna se sig själva, som man eller kvinna i en situation som dessutom varit kopplad direkt till vissa situationer i det livet de lever idag och detta har gjort att de har fått en större förståelse för varför de valt den väg de gjort idag. Dessa klienter har haft stor behållning av att se på sig själva utifrån ett helt annat perspektiv och dessutom fått många svar på de livsfrågor som de burit på under lång tid. Så visst kan man få upp flera liv på en enda behandling.

Vi är många som bär på rädslor, traumatiska upplevelser, känslomässigt jobbiga saker som ligger där och triggar oss i den stressiga vardagen och som vi skulle behöva plocka fram och lägga bakom oss. I en Reiki och regressions behandling finns det möjligheter att möta dessa upplevelser och ta fram dem för att kunna jobba med dem och göra någonting åt dem.

Har du frågor eller funderingar kring detta, eller kanske bara rentav nyfiken på om det skulle fungera för dig?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.