Vad innebär det att vara spirituell?

Vad betyder ordet spirituellt för mig och vad handlar det egentligen om att vara spirituell? Här vill jag berätta min story om hur jag arbetar spirituellt.

Spirituellt

För mig handlar ordet ”spirituellt” om att vara öppen för allt runtomkring mig, enkelt förklarat.
Jag arbetar i både energier, olika frekvenser, olika vibrationer och i olika dimensioner och tidsrymder kan man säga och det är fullkomligt helt fantastiskt.

När jag var sex år gammal hade jag ett första möte med en helt underbar Ängel i ren kärlek, både jag och mina två klasskamrater stod helt häpna och förvånade över hur enorm denna Ängel var i storlek, vi tyckte liksom att den skymde en större del av himmelen bakom oss och det kändes så tryggt att den var med på vår väg till förskolan. Jag förstår om detta kan låta lite flummigt men det var allt annat än flummigt, det var ren och skär kärlek vi tog emot av denna varelse som fanns överallt runtomkring oss där vi stod. Lite visste jag då varför denna vackra Ängel kommit för att hälsa på oss, det var något som jag blev varse som tonåring, i tolv års ålder. Sedan dess har dessa påhälsningar av Änglar kommit och gått och emellan dessa har jag också funnit att jag kan både höra, se, känna doften av och uppleva både Änglar och andra dimensioner, vibrationer och energier runt omkring mig och som yngre vart jag väl egentligen mest lite rädd när de kom men idag, sedan vuxen ålder vet jag precis när, var och hur de kommer och framför allt varför.

Vad innebär det att vara spirituell

För mig har det inneburit att utveckla olika människor, olika personligheter genom olika energier, vibrationer och dimensioner på olika sätt och jag har med åren förberetts mer och mer för att kunna transformeras, utvecklas och ta mig högre till högre energi- och vibrationsplan allteftersom jag funnit mina verktyg och vidareutvecklat mina färdigheter och min egen inre kunskap och visdom sedan lång tid tillbaka .

Jag är av den åsikten att man blir aldrig fullärd och likaså vet jag att jag behöver aldrig jämföra mig, min kunskap och erfarenhet med någon annan – jag går och har alltid gått min egen väg och det har varit en alldeles fantastisk väg att vandra från den dagen då jag anammade mitt kall. Jag har haft mycket i bagaget med mig på vägen och tack vare dessa motgångar har jag upplevt flertalet fantastiska saker tillsammans med Änglar, guider och andra sfärer i mina dagar, vilket jag är oerhört ödmjuk och tacksam över. Även om jag anammat mitt kall så är jag noga med att välja vem jag öppnar mig för, för det är inte alla människor som klarar en diskussion om det som de inte ser, hör, känner eller har upplevt personligen. Men själv är jag oerhört stolt över min kunskap, erfarenhet och alla möten med det som finns bakom slöjan. Jag ser aldrig ner på någon, vem är jag att döma någon annan?

För mig innebär det att vara en hjälpande, stöttande hand som kan backa upp alla dem som har en önskan om att göra en personlig utveckling på ett djupare plan genom energiarbete, vibrationer, regression och i allt som finns runtomkring oss där jag enbart agerar mentor och där jag låter klienterna göra själva jobbet, för att sedan växa i sig själva och i sin egen kraft och framför allt finna en trygghet i att de lyckats ta kontakten med sitt inre jag och framför allt i den värld vi lever i idag, där vi kommer längre och längre bort från oss själva i bruset därute. Min uppgift i livet, sedan barnsben, har alltid varit att vara den kanal som fattats vad det gäller kommunikation mellan människor och för att förstå varandra, det har legat på mitt bord ofta att medla mellan människor och vara den neutrala kanal som alltid måste finnas oavsett vad det handlar om och detta har fått mig att inse att jag på många olika sätt är annorlunda, lite svår att förestå ibland för det finns kanske inte alltid en enkel förklaring till varför saker är som de är men då har det varit min uppgift att förklara det ur den enklaste synvinkel som egentligen kan vara både turbulent och svår.

Jag har så länge jag minns varit en medlare och arbetat på ett djupare plan, även om jag kanske inte alltid visat det utåt. Oavsett om man uppfattat det eller inte så arbetar jag även i det tysta, i de energier som vi kan känna som en hand på vår axel som ger en lätt rysning, pirr och lite kliande här och sånt som bara kommer över oss som en känsla, en förnimmelse och det tar mig ibland flera timmar att rensa bort en del energier ur mitt system innan jag kan gå vidare till nästa uppdrag. Någonstans måste även jag se till att rensa emellanåt och likaså förbereda mig för att kunna känna in vilka energier jag har att arbete med eller emot.

Vad är ett typiskt exempel på en bekräftelse av spirituellt medvetande

För mig är det nog när jag får en bokning via min hemsida på en behandling av någon som jag aldrig träffat förut och den personens energier når mig två dagar innan behandlingen skall äga rum, där jag får till mig information som kan vara av vikt för personen och där jag kan lägga ett slags litet pussel över personens kropp om vart i kroppen som jag behöver balansera upp och skapa ett flöde, samtidigt som jag kan få till mig budskap som den här personen behöver få till sig. Ibland kan detta ta såpass mycket tid och energiarbete att jag blir tvungen att skjuta på personens behandling, men i de flesta fall fungerar det bra att köra som planerat.

En annan händelse var när jag fick ett telefonsamtal från en person som ville ställa frågor om en närstående och en olyckshändelse som ägt rum, då den närstående (som gått över på den andra sidan) kommer ner till mig som en energi där jag sitter och vill sedan att jag gör ett andeporträtt som bekräftar för personen i andra änden av luren att ”jag finns ännu med dig” och berättar sedan allt det jag berättar för personen i telefonen som naturligtvis blir oerhört tacksam för att få besök och budskap. Det fina i detta är själva upplevelsen hos alla parter, för även personen från den andra sidan mår bra av att få förmedla sig och dessutom såpass starkt som på ett porträtt i akvarell blyerts.

Kan alla utveckla spirituellt medvetande

Absolut kan man det. Det är något som vi alla besitter inom oss och det vi behöver göra för att kunna uppleva det är att öppna upp för det, svårare än så är det inte.
Vi måste också skaffa oss verktygen för att kunna arbeta med det och att kunna använda oss av verktygen för att lättare kunna navigera mellan de olika dimensionerna, energierna, vibrationerna och tidsrymderna och det kan man öva upp genom en kurs hos mig, nere i Frufällan, Borås.

Är du nyfiken på det spirituella?
Varmt välkommen att kontakta mig på carina@spirituellt.nu eller kika in på Spirituellt.nu

Carina Hammarsten

Postad den 21 december, 2019
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.