Utveckling

Att utvecklas slutar man aldrig med i livet, ibland kan insikter komma lite senare i livet, men bättre sent än aldrig.

Tacka ja!

Att utvecklas slutar man aldrig med i livet, ibland kan insikter komma lite senare, men bättre sent än aldrig. Det är väldigt spännande att bara släppa lite på sig själv och se vart man kommer. Att titta ett år bakåt i tiden och se vart man stod då, och vart man är idag, kan vara en häftig upplevelse. Se möjligheterna när ett erbjudande kommer, att inte tacka nej av rädsla, klart man måste säga nej till saker, men då av rätt anledning, inte av rädsla, med tankar som – men inte skall väll jag!! Jo för det är just det du skall!!

vågor ger en härlig frihetskänsla som många drömmer om

Våga

Våga att titta bakom hörnet för att se vad som väntar där, det kanske är något alldeles helt fantastiskt som du av rädsla tackar nej till. Tänk att tacka nej till något som man verkligen vill, bara för att man är rädd!! Vem har gett dig den rädslan?? Dax att slänga iväg den tunga filten av många års tankar att man inte kan eller duger till just något annat, än den stigen som är så välkänt upptrampad!! För tänk om det går otroligt lätt och smidigt, att trampa upp nya stigar. Att sluta med tankar att det kommer att bli svårt och att man skall slita i sitt anletes svett… för tänk om det kommer att bli LÄTT OCH ROLIGT!!

Vad hindrar dig?

Börja med att fundera ut ditt önskade läge. Vad vill du göra eller ändra på. När du kommit på vad, så kan du fundera på dessa frågor:

Vad hindrar dig?

Hur hindrar du dig?

Är dina planer möjliga?

Börja med att ställa dessa frågor till dig för att ändra på något, eller att komma vidare i dina planer. Det kanske inte är svårare än att bara agera och göra, än att sitta på sin kammare och fundera ut allt som kan gå fel eller att jag inte kan. Oftast dömmer man sig själv hårdast med att möjligheterna för än själv är pyttesmå. Så med frågan, är det möjligt för någon annan? Så kommer svaret vara väldigt mycket snällare än mot dig själv. Självklart skulle det ju funka för andra, så varför inte för dig. Så dröm stort, för tänk om det faktiskt blir precis som du drömt!!

Livet skall Bubbla

Kram Kristin

Kristin Hylén

Postad den 17 februari, 2020Kristin_Hylén
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.