12 universella lagar

Jag tror att du mår bra, men letar efter ditt högre syfte. Jag tror att du har det gott, men letar efter harmoni. De komande veckorna vill jag ge dig en liten läsning för att se om du kan förstå de 12 stor universella lagarna och sambandet med att du är här på jorden.

Förenkla de 12 universella lagarna

Vad som får allt att snurra i universum vet vi kanske inte, men vi vet att vi människor gör en hel del för att förstå. Och vi vet att det finns 12 oföränderliga principer som kan stödja oss i hur vi förhåller oss till all denna kraft och magi. Det finns fler principer och vi känner garanterat inte till alla, men jag vill koppla ihop dessa principer med din andliga utveckling.

Jag vill det för att du ska våga titta och transformera din mentala styrka för att verkligen kunna leva det liv du kom hit för att leva. Vad det syftet än är. För alla kom inte för att bli superstjärnan i en supertidning, eller för att bli en framgångsrik forskare eller en megarik entreprenör. Några av oss kom faktiskt hit med helt andra avsikter.

Kunskap & Kompetens

Du som många andra känner garanterat till den vanligaste av de universella lagarna, attraktionslagen. Den tog fart med hjälp av många som förespråkat och paketerat den bra. Men det finns mer i universum än så och det blir lite tokigt att tro att vi kan plocka en lag ur ett större sammanhang och fortfarande vara förvånade att du inte attraherar det du önskar.

Universum kombinerar 12 stora universella lagar för att skapa balans och harmoni i naturen. Det finns fler lagar, men att känna till de 12 större universella lagarna kommer du hjälpa dig själv att få en bättre och mjukare förståelse av universum och hur det fungerar. Du lär dig dessutom hur du kan tillämpa dessa lagar i ditt dagliga liv och snar kommer du ha det lättare än någonsin leva som du lär och nå en enorm personlig tillväxt.

Vill du fördjupa dig ännu mer kolla in på min, Rebeckas blogg på Tarotguiderna här 

1. Lagen om universell enighet 

En del säger “lagen om gudomlig enhet” andra plockar bort lagen om gudomlighet för det är förknippat med gud. Många säger “lagen om universell enighet. Det tilltalar mig då jag utgår ifrån universums alla energier. Nåväl. Du får göra som du vill med ordet. Bara du känner dig bekväm och gärna lite stolt över ditt beslut och förstår att allting hänger ihop.

Den gudomliga enhetens lag är MVP, Most Valuable Player, för de universella lagarna, genom att den är den som alla andra bygger på. Denna lag säger att allting hänger ihop genom skapelsen. Varje cell i dig hänger, form eller innehål, på något sätt ihop med resten av universum som du rör dig i, genom eller med.

Kan detta betyda att du har ett ansvar för mer än bara dig själv? Ja, för om detta är något vi kan bestämma oss för att förhålla oss till, betyder det att allt du gör har en krusningseffekt, allt hänger ihop och påverkar kollektivet – inte bara dig själva.

För mig skapar denna princip om det behov många har och som du kanske söker eller har funnit, att förstå ditt högre syfte. Vilja vara i självförbättring och komma ihåg att dina handlingar både spelar roll och gör skillnad. För fler än bara dig.

Lev som du lär

Tänk att du i varje beslut göra allt du kan för att leva som du lär, utan att bli högmodig eller dryg. Utan göra ditt yttersta för att alltid se att du samtidigt bara är ett litet, litet, litet sandkor i ett så mycket större sammanhang.

Enhetslagen förklarar att varje individ, varje situation och varje någonting annat i världen är sammankopplat till varandra. Allting hänger ihop. Vad någon annan tänker eller gör kan påverka ditt liv på något sätt och vice versa, även om du inte känner personen alls. Denna lag säger att det bara finns ett energiflöde och ett sinne, så att alla är kopplade till varandra.

Varje universell lag har sin egen mening och syfte i universum. När de används tillsammans är harmoni och balans i universum alltid konstant. Oberoende vad vi tycker om resultatet. Om du är välbekant med attraktionslagen får du kanske nu en bättre förståelse för hur universum fungerar och hur attraktionslagen passar in i resten av de universella lagarna. 

Rebecka Gabrielsson

Postad den 12 augusti, 2020Om Bybuteo
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.