Den spirituella världen

Hur kan vi vara säkra på att vi nått den spirituella världen under vår inre resa

Den spirituella inre resan

De gånger som jag gjort den spirituella inre resan, oavsett om det är för mig själv eller tillsammans med en kursdeltagare eller klient så har det varit en så klockren och tydligt klar resa där allt jag ser, upplever, hör och kan känna doften av är så nära att jag kan nudda det med mitt pekfinger.

Jag har kunnat se och känna vinden i mitt hår, solens strålar som värmt mitt ansikte och eldens flammor som smekt längs min kropp när jag befunnit mig vid en sprakande, öppen eld i ceremoni för att möta de stora gudarna eller mina förfäder. Det har varit så nära, så känsligt och så ödmjukt och det har alltid funnits tid för eftertanke och budskap i varje resa som jag gjort. Aldrig har jag behövt att lämna en inre resa utan de budskap som jag sökt eller svaren på frågor som jag letat efter i mitt inre som kommit upp till ytan i precis rätt tid och jag har kunnat bearbetat det där och då, i just det ögonblicket.

Vem är jag

I den här fantastiska inre resan kan jag få svaren på vem jag egentligen är och vad mitt livssyfte är i detta liv, här och nu.
Jag behöver inte söka länge för mina guider finns alltid nära och jag kommer aldrig vilse, jag kommer precis så långt som det är menat att jag skall göra just då, i just det ögonblicket som jag lägger allt mitt fokus på det som har varit.

I mina Reiki utbildningar brukar jag hålla särskilda meditationer för att mina kursdeltagare skall få möjligheten att se även den spirituella delen av sig själva i sitt energiarbete som Reiki elever och i dessa meditationer får de kontakt med sina så kallade spirit teams som de sedan har med sig under hela sin Reiki utbildning och fortsättningsvis efter utbildningen är klar. Det blir ett möte med de guider och energi team som de samarbetar med under sin fortsatta utveckling framåt på sin väg i energier och energiarbete. Meningen är att de skall lära sig vidare av dessa spirit team och kunna påbörja ett samarbete för högre syften för både sig själva och sina klienter. För världen r ju så mycket mer än bara det vi ser med blotta ögat.

Vad tar vi med oss ifrån dessa spirituella inre resor

Det som brukar vara det mest klara och tydliga är väl egentligen själva ”känslan” som vi får med oss tillbaka efter en inre resa och den känslan glömmer man aldrig. Den finns liksom med oss hela tiden där i det undermedvetna och ligger som en dörr till det som vi bevarar djupt inom oss och som vi plockar fram när vi reser en andra eller tredje gång i medveten närvaro. Det fina med dessa inre resor är att vi behöver aldrig ta oss fysiskt någonstans, utan allt sker här och nu, för allt finns runt omkring oss här och nu, just i detta ögonblicket.

Vi tar med oss allt det som vi borde bearbeta och som möjligtvis kan tänkas hämma oss i detta livet som vi lever idag.
Vi kan titta på saker som har hänt och som kan ligga som ett hinder i det livet vi lever idag och som också kan göra att vi tappar tron på oss själva, som gör oss osäkra och att  vi därmed får en sämre självkänsla. Saker vi skall fråga oss själva innan vi gör en sån här spirituell inre resa är:

  • Har du kört fast i livet?
  • Har du blockeringar i kroppen, från tidigare liv, som hindrar dig idag?
  • Funderingar kring tidigare liv och vad som hände där, vem du var och vad din livsuppgift var/är?
  • Funderingar på vad som hände då och som kanske begränsade dig idag?
  • Vill du uppleva en inre resa bakåt eller framåt i tiden?
  • Vill du uppleva en fysisk inre resa, som känns fysiskt i kroppen
  • Vill du skapa (manifestera), förändra (släppa taget om) eller dra till dig (attrahera) något in i ditt liv?

Varför är den spirituella inre resa för en Reiki Master elev

För att vi kommer båda att vara i centrum av vårt eget högre jag och så utvidgar jag mitt centrum ut i universums energier för att möta upp dig i dessa energier och via spiralen förflyttar vi oss i tid och rum, ifrån vår egen tänkta identitet och vårt fysiska jag och i det ögonblicket upplever vi samma saker, känslor och upplevelser. Allt detta för ditt välbefinnande, i balans och harmoni. och för ditt högsta bästa. Du kan få tydliga aha upplevelser och du kan få möjligheten att uppleva fler än ett av dina tidigare liv, på en och samma behandling. Man kan säga att det är lite som en regression, men i energier, kvantfysiska energier och i samarbete med Attraktionslagen och Universum.

Du kan sedan använda dig av ditt spirit team när du själv behandlar dina Reiki klienter och kursdeltagare framåt på din väg. Du kan få svar, budskap och upplevelser som visar dig vem du egentligen är och vem du var ämnad att vara för att du skall leva ditt eget liv fullt ut. Du kan sprida kunskapen om dessa fantastiska och underbara inre resor som vi alla besitter men som många kanske inte vet om och som skulle ha ett större behov av att förstå vem de är och varför de är. Det är alltid för allas högsta bästa och det är det som gör den spirituella inre resan värd att göra……

Carina Hammarsten

Postad den 2 januari, 2020
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.