Önskat läge

Här skall du lägga din drivkraft och motivation till att genomföra ditt önskade läge. Hålla kontrollen så att inte drivkraften försvinner.

Fokus

Även om många just nu går runt i en ”Corona deppighet” så kan det vara just nu, så viktigt med ett önskat läge. Här gäller det att fokuserar på vad du vill! Det är så vanligt vid frågan om vad man vill, att besvara vad man inte vill. Nä nä helt fel ingång till glädjen i livet. Även om livet står på paus just nu,så ta vara på denna tiden och gör något positiv. Titta dig runt omkring i livet och känn att du nu har en fin chans till att göra en förändring.

Har du träning som intresse? Kanske en blivande PT?

Motivation

Här skall du även lägga din motivation till målet, vad är din drivkraft till att genomföra din önskan. Känna kontrollen, gör att drivkraften drivs på, då faller det lättare att genomföra sin önskan. I tiden som råder så är förväntningarna på görande som bortblåst, därför är det ett gyllene tillfälle att sätta sin grund stabilt, innan du visar något för världen.

Våga

Allt behöver inte fixas på direkten utan saker kan få lov att ta lite tid, bara det går framåt. Att inte bara hålla sig inom sin egen trygghetszon är oxå en viktig del i lyckande. Att våga vara kaxig och sticka fram, lite då och då, är väldigt frigörande. Känslan över att saker och ting rullar på, är en härlig känsla. Fundera på vad din förändring egentligen handlar om? Där kan du hitta energi!

När man lämnat trygghetszonen, så ta ett steg tillbaka och njut.

Glittra

Att få livet att glittra är en viktig del i att leva, leva ett liv som vi själva väljer. Börja med en liten del som du känner att det spritter lite extra av, sedan låta det växa till något som får dig att växa. Att hitta sitt önskade läge i sitt liv är både spännande och utmanande.  Hitta dina inre kvalitéer och lita på dom. Vad får dina ögon att glittra och vilja ha mer av livet?

Livet skall bubbla

Kram Kristin

Kristin Hylén

Postad den 7 april, 2020Kristin_Hylén
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.