Min reiki-resa

Min reiki-resa  det senaste året har varit så lärorikt!

När jag började praktisera reiki

När jag började praktisera reiki förvånades jag över hur starkt upplevelse det var. Jag blev nästan överrumplad när mina händer blev så varma första gången. Inte trodde jag att jag hade denna ”gåva” inom mig.
Men ju mer jag lärde mig, ju mer förstod jag att jag vad det faktiskt innebär.

Min första kund

När jag nervös och lite skakig tog emot min första kund kunde kunde jag inte motstå att känna en stolthet inom mig. Det är verkligen ett privilegium möta människor precis där dom är. Med sina förutsättningar och egenskaper. Mötas och skapa ett space av lugn och trygghet.

Jag hamnade först för mycket i huvudet, men så fort jag släppte på mina tankar och föreställningar gick det jättebra.

Jag såg färger, kände känslor och händerna blev varma och kalla omvarannat.

Efter ett år

Idag, efter ett år, har jag lärt mig hur jag kan koppla ihop dessa färger och känslor med kroppens delar och organ. Kropp och psyke sitter mer ihop än man kan tro, därför är det viktigt att se till helheten.

Fokus på läkningen

I mina behandlingar ligger fokus på läkningen. Att läka både det fysiska och det psykiska runt ett symptom. Därför kombinerar jag alltid mina behandlingar med avspänning och samtal. Det gäller att få ut så mycket som möjligt av timmen tillsammans och jag vill att kunden ska känna att det är meningsfullt att komma till mig.

Jag förstår

Efter detta året av praktiserande förstår jag att det är i djup djup avslappning du kan komma i kontakt med sig själv och sin kropp på ett helt fantastiskt vis.

Jag förstår att ett symptom bara är en ledtråd till något som kanske sitter djupare rotat. Därför behöver vi se till helheten.

Jag förstår detta – för jag har upplevt och sett det själv. Både genom att ge och  ta emot reiki. Inuti  mig har det hänt otroliga ting. Min mentala och fysiska hälsa är långt ifrån var den har varit.

Hela grejen att starta eget företag och leva på det jag älskar att göra har bidragit till detta såklart, men kunskapen om min egen självläkningsförmåga är en otrolig insikt och resa.

Överraskning till dig!!

På fredag släpper jag en överraskning till dig som läser! Jag vet att du är mer nyfiken på reiki eftersom du läst enda ner hit! Därför har jag något riktigt exklusivt att erbjuda!

Håll i dig tills fredag och ha härliga dagar tills dess!

Kram, Loviza

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.