Utan Maskrosor blir livet trist!!

När det händer saker som man absolut inte räknar med, ja då blir livet helt enkelt lite mer spännande! För tänk om allt var som en perfekt gräsmatta, utan några maskrosor, så tråkigt livet då skulle vara.

Allt blir bättre under dagen

Idag skulle inget hända!! Det som stod på tapeten va, soffan, träning och lägga in det senaste på Bybuteo. Men helt plötsligt bestämde sig valpen här hemma för att tömma magen totalt…å jisses så duktig han var på det. Tillslut så började t.o.m jag undra hur allt stod till. Jag är av den sorten att, ja ja det går över…det blir bättre under dagen, men när jag satt där hos veterinären och på ett avslappnat sätt säger, ja ja tömma magen kan man ju göra lite då och då. Nja hennes ansiktsuttryck visade något helt annat. Hon frågade om vi saknade något speciellt där hemma, varpå jag spretade på mina fingrar och med en belåten min konstaterar att mina diamantringar är på plats!!

Harry med trassel i magen

Dyrt

Viskar lite diskret till dottern att vår planerade resa till sommaren antagligen får ställas in, för detta kommer att bli dyrt som satan!! När veterinären även säger att han är oförsäkrad så känns allt lite mer klibbigt i rummet….men ett telefonsamtal till Folksam gjorde livet lättare, med den högsta försäkringen som går att bringa, så skall nog resan bli av!!

Skam

I bilen på väg hem så börjar jag och dottern fundera på va Harry kanske smaskat i sig. Efter lite olika idéer så kommer dottern med det mest skrämmande!! Mina trosor!! Jag ser framför mig att efter operationen så har ryktet spridit sig, om att något vidunderligt plockats ut ur valpens mage, alla veterinärer och djurskötare trängs vid entrén för att få en glimt av..vem som bära dessa t-shirt liknande trosor. Fy satan vilken skam!! För andra gången på kort tid blir jag svettig!!

Men allt slutade gott!! Det som satt fast är påväg ut den rätta vägen, jag slipper skammen och STORT bidrag lämnades in till djursjukhuset❣️ja tänk vad en dag kan ändra perspektiv!!

Livet skall bubbla
Kram Kristin

Kristin Hylén

Postad den 14 oktober, 2019Kristin_Hylén
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.