Målbild

Vad har du för målbild? Hur skulle det kännas, smaka eller låta när din målbild blir verklighet. Visualisera hur allt blir för att få en starkare tilltro till målbilden.

Riktning

Vad har du för riktning på dina tankar?

Hur kan dom hjälpa dig till din målbild/önskat läge? Genom att träna sig mentalt tex genom att se sig själv i bilder i framtiden. Tex:

Vad ser du?

Vad gör du?

Hur doftar det?

Hur och vad smakar det?

Vad känner du?

Att ta in alla sinnena för att ge din målbild en så verklig bild som möjligt, att verkligen känna in hur allt kommer att vara när målbilden är nådd. Att ta in alla sinnen gör så att det blir mer verkligt och att du får en mer tydlig och levande bild. Om du känner inn all så blir det ju även väldigt mycket roligare och mer spännande att gå framåt.

Tänk positivt

När du träffar på oväntade händelser så välj tankar som ger dig en positiv känsla. Då är det väldigt mycket enklare att klara av den oväntade uppgiften. Detta är något som elitidrottare tränar sig på, för att kunna prestera på topp när det gäller. Det är alltid du själv som väljer dina tankar och hur du skall reagera i olika situationer. Du kan alltid öva dig på olika scenarier, och då känna in hur allt känns i dina olika reaktioner. Sedan kan ju olika reaktioner få olika konsekvenser av vårt handlande, och vilken reaktion kan vi mest stå för och vilket blir lättast att bära?

Omprogrammera

Att omprogrammera hjärnan till att tro mer på sig själv går, 95 % av allt vi tänker, känner och gör är precis samma som igår. Om vi då ändrar i vårt tankesätt att vi faktiskt är bäst på saker vi är oroliga för eller känner en viss blygsel över, ja då ändrar vi vårt eget tankesätt om oss själva. Vi blir helt enkelt det vi tänker, känner och gör, det vi lägger fokus på. Att tänka känna och slå bort alla tvivel på ett misslyckande. Börja med något enkelt och lär dig hur du skall tänka och känna för att komma förbi dina hinder. Kanske inte va så dumt ändå……jag kan flyga, jag är inte rädd….jag kan flyga, jag är inte rädd!!

Livet skall bubbla

Kram Kristin

Kristin Hylén

Postad den 11 juli, 2020Kristin_Hylén
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.