Long time no see…

Åh, vad härligt det är att vara tillbaka. Som jag har tänkt på er i min frånvaro. Ibland serverar livet ett flöde där saker man älskar att göra, kommer i andra hand. Jag tror att det är var företagares vardag, att välja bort och välja till. Nu väljer jag till igen, med omtanke och omsorg. 

Låt mig berätta vad jag gjort

Eller rättare sagt, vad som hänt.

Jag avslutade ett på många plan härligt, men också jobbigt år med en praktvurpa, som gav mig möjlighet att verkligen stanna upp och både tänka, se, känna och uppleva mitt varande. Jag tvingades till eftertanke och omtanke. Inte bara omtanke om mig själv, utan om – tanke. 

Att tänka om. Tänka om min plan. Tänka om min vision.Inte bara tänka om till nytt eller lägga om delmålen. Utan tänka om dem. 

När min påtvingade vila och förnyade perspektiv kommit på plats, så hade jag tydligen ändå mer att möta. Jag hade sönder min tumme i den mest vardagliga situationen i mitt hus. Ved. Nu vet jag att det hela handlade om ett “främmande objekt mindre än 1mm”, men de 9 veckorna till det beskedet var ingen lek. 

Att leva livet utan höger tumme, med värk från Hades mest undangömda hörn dåsig av antibiotika var ingen lek. Men, det gav mig en möjlighet att fördjupa mig i min om-tanke och börja i den delen av kaoset som jag alltid, ovillkorligt sköt framför mig. 

Nu är det gjort, tummen är frisk(are) och jag kan blicka tillbaka på allt som blivit utan omtanke äntligen är gjort. Nu är jag redo att ta tillbaka det som hamnade på is.

Här brukar jag sitta och tänka ibland. I luckan på övervåningen av ladan. Det ger mig överblick över mitt renoveringsprojekt. Utsunds Kurscenter

Låt mig berätta vad som händer nu

Jag tittar på min andra bok i serien om Mother Pinetree. Andedjuren Talar. Nu är den här, äntligen tryckt och klar och utskickad till alla de som förbokat för en evighet sen. Nu börjar arbetet kring att bjuda in till den nya utbildningen som är knuten till den. Direkt EFTER jag gett fokuserad kärlek och omtanke till Ledarskapretreaten som går av stapeln i maj. Det är världspremiär för den också och jag skapar den inte ensam. Jag har härliga, grymma Rebecka med mig och vi förenar två världar som ligger oss båda varmt om hjärtat och banar väg för en ny typ av snällare ledarskap. 

Jag ska också renovera klart lokalerna så att kurscentret kan ha en fin säsong. Jag har landat i att verksamheten inte ska vara året runt, utan vi lägger fokus från Påsk till Alla Helgons Dag. Vintermånaderna får helt enkelt bli den tiden då vi vänder oss inåt eller till individen som behöver en vistelse här för sin egen skull och inte för kunskapens skull. 

Jag ska också skapa mer verksamhet kring skapandet. Erbjuda andra den kunskapen som sitter i mina händer. Hantverk är en form av meditation och ger både vila och stimulans på samma gång. Hantverket, skapandet, skapar tillväxt inom individen på ett annorlunda sätt. Och jag vill verkligen att människor ska förstå att alla kan måla, sy, bygga trummor eller vad man önskar.

Mother Pinetrees Visdom & Andedjuren Talar

På återseende, kära läsare.
Väldigt snart och mycket oftare.

Med värme och kärlek
Mira

Mira Mård

Postad den 10 mars, 2020Mira Mård
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.