Du är menad att vara mer…

Livet vill utvecklas.

Någonting som jag…

… har haft så länge jag kan minnas är min självbild. Det gäller säkert för dig också. Alla har vi hela tiden med oss en bild av vem vi är just nu. Bilden kan vara baserad på hur du tror att andra uppfattar dig eller på hur du uppfattar andra jämfört med dig själv, men alla har vi en självbild.

Vår självbild får vi hela tiden bekräftad genom vår självkänsla. Är du i en situation där du känner dig bekväm så känns det bra och tvärtom. Anledningen till att vi känner oss som vi gör bottnar alltid i vår självbild.

Frågan som…

…är intressant för alla är: ”Är din självbild objektiv och sann!” Svaret är så klart: ”Nej!” Den känns som en sanning för att vi tror på det vi känner, vår självkänsla. I verkligheten är den bokstavligen bara din tolkning. Ingenting annat! Den är byggt på tanker som i sin tur har genererat känslor som du har lärt dig att acceptera som sanningar.

Alla vill vi utvecklas. Det ligger i vår natur. Vi vill ha bättre hälsa, mera pengar, bättre relationer, mer livsglädje, etc. Anledningen till att så många av oss kämpar med vår utveckling och våra liv, är att vår självbild säger en sak och det vi vill är inte alls i linje med det vi tror om oss själva! Resultatet är inte sällan en känsla av frustration som så många tolkar som: Jag kan inte… Jag är inte värd det…Jag är värdelös på detta…etc.

Vi agerar…

…alltid i samklang med den vi tror att vi är! Så länge vi försöker att ändra vårt liv utan att ändra på hur vi ser på oss själva så är vi fångade i gårdagens möjligheter, gårdagens besvikelse och gårdagens problem.

”Livet” följer din bild av livet perfekt. Din självbild blir bekräftad gång på gång, både genom dina resultat och hur de får dig att känna dig. Så vad om du skulle ligga steget förre? Vad om du kunde inse att livets magi finns gömd i din självbild? Genom att ändra din självbild, ändrar du din självkänsla och därmed hela ditt liv!

Du och bara du…

… har format din självbild. Du kan när som helst välja att göra om den och väljer att utvecklas och därmed ändra ditt liv. Det är livets magi! Du är magi! Livet handlar om att vara mer för att få mer, inte om att få mer för att vara mer. Det är inbyggt i den du är. Du är menad att vara mer…

Med värme ,

Jon

Jon Carnesten

Postad den 17 juni, 2020
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.