Hur kan jag göra dig lycklig?

Hur bra skulle det inte vara om vi hjälptes åt att sprida lite mer kärlek på jorden. Genom att ha en mer omtänksam vardag så mår vi alla väldigt mycket bättre.

Hur kan jag göra dig lycklig?

Ja det är ju faktiskt en fråga vi alla kan ställa varandra. För hur kan vi få någon annan lycklig? En stor och svår fråga, nu menar jag inte att vi skall förgöra oss själva genom att göra någon annan lycklig, utan mer hur vi alla kan hjälpas åt att göra världen bättre. För om jag skulle veta vad tex min arbetskamrat blir extra lycklig och glad över, hade inte det varit väldigt roligt att få göra det då? Att även överraska någon i sin närhet med något som just den tycker om. att våga visa omtanke om de vi har runt oss.

Svår fråga?

Ibland kan det vara svårt att säga ifrån om något är fel, eller att faktiskt ta emot att någon säger att jag gör något fel. Om vi då vänder på det och frågar de vi har runt oss, hur kan jag göra dig lycklig? Tänk om vi alla börjar att öva oss med den frågan till vår familj, sedan sprida frågan till kompisar, arbetskamrater och se vad som händer. Vad tror du skulle hända? Skulle någon bli arg, ledsen? möjligtvis förvirrad. Men den förvirringen byts nog snart ut mot glädje. Vi vill ju alla ha en bättre värld att leva i, så varför inte bjuda lite på sig själv. 

En härlig frukost kan många bli lyckliga av.

Kärlek och omtanke

Om andra blir lyckliga runt mig själv, så blir ju jag oxå gladare och lyckligare, bara genom att visa mer kärlek och omtanke om de personer jag har runt mig. Hur kan jag göra dig lycklig?Förhoppningsvis så sprids det som ringar på vattnet och fler vågar att ställa den frågan. Skall vi se vad som händer genom att börja ställa den frågan? Det kan vara läskigt och väldigt utmanande, blir ju mer på riktigt när vi pratar om våra känslor.

Hur kan jag göra dig lycklig?

Livet skall bubbla

Kram Kristin

Kristin Hylén

Postad den 30 augusti, 2020Kristin_Hylén
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.