Olika frekvenser i din röst påverkar din omgivning

Visste du att allting är energi och att din röst har olika ljudfrekvenser när du talar till andra, störst påverkbar är du med din röst när du har höjt din egen energi.

Frekvenser och ljudnivåer

I helgen hade jag en fantastisk Reiki Master Utbildning och steg 1 i utbildningen där eleverna skulle få sin allra första initiering i kraftsymbolen Choku-rei.
Jag hade dagarna innan höjt min personliga energi i kroppen och detta genom att expandera mitt hjärtchakra. Min personliga energifrekvens låg på en högre nivå och det kunde jag känna tydligt i hela bröstet.

Samma morgon som det var dags för utbildningsdag ett så satte jag mig och mediterade och förberedde mig för det jag skulle göra under kursdagarna två. Det blev en intensiv känsla som kom till mig och jag bara visste att detta skulle bli en lika fantastisk utbildningshelg precis som de alla andra jag haft och på något sätt kände jag mig väldigt trygg i gruppen av individer som skulle komma.

Gruppen hade känslan av att de mötts förut

Under den första kursdagen fick eleverna presentera sig lite kort och berätta så mycket som kändes tryggt för dem själva och de fick också berätta anledningen till varför de valt just Reiki utbildningen. Efter detta bad jag dem att slappna av och sätta sig tillrätta för en meditation i Gassho som betyder ”två händer ihop i ren energi”. Jag lät eleverna jorda sig ordentligt och lät sedan energierna flöda i deras kroppar samtidigt som jag tog dem med på en inre resa i deras chakran. Under meditationen förberedde jag dem för den initiering som skulle komma och de upplevde en avslappnad och skön meditation i ren tacksamhet.

Energin höjdes rejält under dagen

När de hade fått ta emot initieringen av den första kraftsymbolen Choku-rei så fick de sätta sig och skriva ned det som de fick till sig, för att de skall minnas detta framöver på sin väg genom Reiki energier. Någon hade sett ett starkt ljus fladdra bakom ögonlocken, någon annan hade sett guldskimmer av två enorma Änglar och en tredje hade sett ett sprakande ljusklot av energi skölja ner över sig. Det var helt fantastiska upplevelser och så starka att minnas, när de kommer att se tillbaka på sin initiering.

Bilder lika klara som en film

Bilderna som några av dem såg under själva handpåläggningen under dagens praktiska övningar blev väldigt tydliga och klara.
Särskilt en av eleverna fick till sig dels bilder från tidigare liv men även tydliga och klara bilder av en lägereld, där hens guider kom fram för att lämna över en symbol som hen skulle bära med sig under hela utbildningen framöver. Det blev en ödmjuk och tacksam kurshelg för oss alla och en helg som vi nog aldrig kommer att glömma.

Framför allt kommer jag som Reiki Master Teacher och utbildare komma ihåg hur eleverna drogs in i ett underbart lugn och ro bara genom frekvensen från min röst och tonläget under de guidade meditationerna som jag höll dessa dagar.

Jag har under drygt tre års tid arbetet fram en möjlighet som jag använder mig utav och likaså forskar på, när det gäller olika energifrekvenser, hz och olika ljudnivåer som jag märkbart kan se att de påverkar på ett mycket positivt sätt och gör kroppen helt i balans.

Allt det här är så spännande och i Mars åker jag ner till Arthur Findlay College i England för att lära mig mer om energi frekvenser och mer detaljerade budskap som spirituellt medium.

Carina Hammarsten

Carina Hammarsten

Postad den 27 januari, 2020
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.