Ett oskrivet blad

Det är dit vi behöver komma. Ett tomt, oskrivet blad, att fylla med vad vi är ämnade att vara. Det är där och då vi ser vår fulla potential och kan börja förverkliga den. Boosta den, så att den blommar ut i varandet.

Alltid vibration

Oavsett hur jag än vrider och vänder på det, så kommer jag alltid tillbaka till samma punkt. Det handlar om vibration. Hur min vibration reagerar på den vibrationen den möter. Det avgör vad och hur något kan förändras. 

Ibland behöver vi radera all yttre vibration dvs gå in i stillhet och nollställa oss. Se oss själva utan påverkan från yttre vibration som skapas när vi möter världen och dess invånare. Vi behöver helt enkelt skapa utrymme i både tid och rum där vi kan vara i vår egen vibration. Hur den tiden och rummet ser ut, är helt upp till var och en.

Jag älskar älven, skogen eller stillheten i det schamanska kursrummet där kraftcirkeln står redo att omfamna mig när helst jag går dit. Bara du kan veta vilken plats som är rätt för dig. 

En av Dalarnas många gamla, vackra skogar.


Så mycket jag kan väljer jag trummans urvibration som sällskap. 5 minuter eller 50 minuter. Eller 1 minut. Dock är det optimala 22 minuter för mig. Under dessa 22 minuter får mitt sinne samma mängd vila som jag får av en natts sömn. Spänningar i kroppen släpper och tankarna blir klarare. Har jag försökt att lösa ett problem, så finner jag lösningen i trummans urvibration. Eller rättare sagt, i medvetandetillståndet trummans urvibration skapar i mitt sinne. Ett medvetandetillstånd där logiken blir sekundär och tiden blir tidlös.

Allt är vibration

Allt är vibration. Allt är energi. Det finns i varje andetag, vingslag och steg som tas på Moder Jord. Du behöver bara hitta rätt vibration, för dig.

Det finns en vetenskaplig förklaring till varför skogspromenader läker oss från t ex stressrelaterade diagnoser.
Hela skogen är fylld av vibration som skapas av dess invånare. Skogen har en egen puls, dock är den så långsam att vi människor sällan uppfattar den. Men, vi uppfattar vibrationen som skogens invånare skapar, ibland uppfattar vi den med våra öron och ibland uppfattar vi den enbart genom att vår energi känner in den.

Varje vingslag från en humla skapar vibration. Någonstans finns en skalbagge som trummar med sina vingar mot en trädstam för att meddela sig till sina kamrater. Överallt i skogen finns det små och stora djur som skapar vibration som läker dig på energiplanet.
Skogen är aldrig tyst, även om vi uppsöker skogen för tystnaden. Den tystnaden vi njuter av är en plats som saknar den stressfyllda vibrationen som människan skapar i städerna. Den vibrationen är syntetisk, kanske till och med hård, jämfört med den vibrationen som skapas i skogen. Det är därför den tröttar ut oss och skapar distans till vår egen vibration. Kan du inte lämna staden och vistas i skogen, så kan du ta skogen till dig genom att lyssna på meditationer med skogsljud.

Skogen och trumman

Skogen och trumman tillsammans skapar en upplevelse bortom som är djupt transformerande. Att ligga i mossan, omfamnad av Moder Jord och nära vibrationen från alla skogens invånare. Och, samtidigt lyssna till trummans urvibration skapar en unik upplevelse för dig och även en unik helande kraft som pulserar i dig och når långt, långt in i dig. 

Min älskade trumma på skogsutflykt.

Den omsluter din kärna, ditt väsen på ett sådant sätt att du omöjligt kan förbli oberörd av den skönhet du upplever omkring dig och inom dig. 

Många som valt att göra en resa i skogens famn bär med sig det minnet länge. De går tillbaka till den och upplever den om och om igen. Den är lätt att minnas och återuppleva, då den gärna etsar sig fast i sinnet och känslan.


Trumman har en koppling till det mesta i våra liv, den har ändå följt oss i tusentals år och är i kontakt med allt i Livets Väv. Och trumman är vad som kan bana vägen till ett oskrivet blad.

Varma hälsningar
Mira

Mira Mård

Postad den 25 maj, 2020Mira Mård
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.