Engagemang

Är vi villiga att verkligen satsa på drömmen, eller är vi för lata? För att satsa så måste vi någonstans ha ett intresse om att komma längre fram i sitt görande.

Framgångsrikt

Vad har vi för engagemang i livet, i ditt eget liv och även i andras liv. Är vi villiga att verkligen satsa på drömmen, eller är vi för lata? För att satsa på sin dröm så krävs det ett engagemang att nå framåt. För att satsa så måste man någonstans ha ett intresse om att komma längre fram i sitt görande. Att sitta i soffan och titta på serier gör ju inte livet framgångsrikt. Motsatsen till engagemang är ju ointresse och passivitet, om vi känner att vi är där, så kanske drömmen är helt felriktad. Tänk om vi gör saker som förväntas av oss, och inte tänker själva vad vi faktiskt vill! Hemska tanke att leva någon annans liv och drömmar.

Poängsystem

Att visa sitt engagemang till andra kan ju ofta vara lättare än till sig själv. Hela livet är ju uppbyggt på ett poängsystem, både mot andra och även mot sig själv. Men vilka poäng är viktigast att lägga till? Till dig själv eller till andra? Vilka poäng är viktigast för dig? Är du den som lägger alla poäng i samma kasse? Tex till andra, för att vara säker på att dom står kvar? Ja att ställa sig dom frågorna kan vara avgörande för att kunna titta på vad som är viktigast för just dig och vad som kan driva dig framåt.

Passiv

Att vara passiv i sin egen lycka?  Jag tror det är mer utbrett än vad vi tror. Det är många som glömt av sig själv och hur och vad som gör dom lyckliga. Hur vänder man en sån trend? En sak kan vara att vända sig till en coach, någon som kan vända och vrida på sina tankar. Att hjälpa till att hitta sin väg till lyckan och det man faktiskt vill själv. Det alla kan göra direkt idag, är att lägga undan mobilen eller dator och bara vara. För om du bara är, så kommer tankarna till dig lättare.

Livet skall bubbla

Kram Kristin

Kristin Hylén

Postad den 13 augusti, 2020Kristin_Hylén
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.