Din inre trumma

Alla vi har stått där i ögonblicket då hjärtslagen så gott som upphör. Bara för att återkomma med full kraft. Bröstkorgen expanderar, hjärtslagen dånar i öronen och omvärlden tystnar. Där har du transformationens hjärtslag – din inre trumma.

Hjärtslagen

Dina hjärtslag finns i trumman, trumman är en förlängning ett fysiskt jordiskt uttryck för dina hjärtslag. Dina och trummans hjärtslag slår i samklang med varandra, om du tillåter det. I det ögonblicket står du i samklang och klarhet i dig själv och med skapelsen. Allt viskar visdom till dig och du inser att du är en viktig del i det alltet. Dina hjärtslag talar till dig, du behöver lyssna.

Vägledningen

När vi pratar om vägledning så viftas det ofta med “foliehattsflaggan”, med det är exakt vad det är. Din inre visdom är vägledning. Vilken väg du väljer in; KBT, coaching, mindfullness eller meditation är ett personligt val. Så låt oss lägga foliehattsflaggan åt sidan.
Dina hjärtslag vägleder dig i ditt varande och öppnar upp en vibration som står i kontakt med din inre visdom. 

Dina hjärtslag avslöjar din passion.
Dna hjärtslag avslöjar din rädsla.
Dina hjärtslag avslöjar din frihet.

Tänk tillbaka till ett ögonblick när du upplevde passion. Hur minns du dina hjärtslag? Starka, fulla av kraft, tro, hopp, tillit och en känsla av att du äger din kraft. Det är den du ska återskapa. I ditt sinne, tills du skapar den vibrationen, de hjärtslagen i din kropp. 

För träningens skull bör du också besöka den andra sidan av skalan, rädsla. Gör samma sak; tänk tillbaka till ett ögonblick när du upplevde rädsla. Hur minns du dina hjärtslag? Rädslans hjärtslag är också fyllda av kraft, de slår hårt och fort. Men de saknar djup, de är snabba och flyktiga och skriker “rädda dig själv, fly!” Den här vibrationen är viktig, så att du kan känna den innan den tar överhanden och aktiverar automatiska reaktioner i dig och får dig agera ur din vibration. 

Mellan de här två motpolerna finns det ögonblicket som är fyllt av frihet. Där du och dina hjärtslag är i total samklang och alltet, skapelse och din inre visdom talar till dig. Direkt till dig, utan omskrivning och utan villkor. Den här inre visdomen bara ÄR i sin sanna, fulla och kraftfulla vibration.

Hjärtslag & Andetag

Det är inte förvånande att dessa två hänger ihop. Du kan med hjälp av dina andetag styra dina hjärtslag. Du kan också med dina hjärtslag styra dina andetag. 

Under min tid i Australien där jag hade förmånen att en tid leva med aborginerna och lära mig delar av deras helande kraft och visdom förstod jag vidden och djupet av den här kopplingen. 

Jag älskar min trumma, vibrationen, ljudet, formen och känslan. Men, jag vet också att jag inte behöver den. Jag kan använda mig själv, min kropp och mitt sinne till att skapa den känslan och vibrationen jag önskar och behöver. Och, det kan du också. Ge det tid. Lär känna dem och använde dem. All transformation börjar med medvetenhet och nyfikenhet och jag vet att du kan det här – du andas och ditt hjärta slår. Du har allt du behöver.

Transformationens hjärtslag

Transformationens hjärtslag slår inte bara för dig, de slår även för de som står dig nära. När du är i samklang med din andning och dina hjärtslag börjar det smitta omgivningen. Du kan enklare nå fram med dina tankar, känslor och även ord till de som står dig nära eller delar din önskan om att transformera sin vibration och nå sin inre visdom och sin inre kraft. 

Att lyssna till sin inre visdom och vara i sin fulla kraft betyder inte att du står över någon annan. Tvärtom, det gör att du står i samklang med dem. 

Våga låta dina hjärtslag bli din trumma. Lyssna till dem, klappa på bröstkorgen och låt dem få kraft genom att du ger dem en större rörelse och kanske även ett större ljud. 

Vill du veta mer kan du delta på Sommarretreaten på Hilaria där vi fokuserar på den inre kraften vi alla besitter. Länken nedan tar dig vidare till mer information. https://www.facebook.com/events/303607507320659/

Med värme & kärlek
Mira

Mira Mård

Postad den 13 juni, 2020Mira Mård
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.