Din alldeles egen mission

Redan som barn

… kände jag att jag såg saker på ett annat sätt än de flesta människor i min omgivning. Jag har alltid känt den relationen som vi har med varandra och det kan kännas tomt när andra inte upplever samma samhörighet. Jag har nu förstått att den tomma känslan inte berodde på andra, men på min egen tolkning av mig själv.

När jag tolkade ”att känna mig annorlunda” som fel eller mindre värdefull bäddade jag för ett problem som jag fick dras med tills jag kom till insikten att det var här min identitet eller mission i livet fanns gömd. När jag äntligen kunde inse det, kunde jag börja bygga min mission i livet utifrån den insikten.

Jag är helt övertygat

…om att du har en alldeles egen mission i ditt liv. Något som ligger dig extra varmt om hjärtat. Jag vågar även påstå att din mission också bottnar i samma känsla där jag fann min. För ska man lyckas med sin mission behöver man verkligen älska det man gör. Och där ligger grunden till din mission i livet. I kärleken, alltid! Att älska det man gör, betyder helt enkelt att göra det utifrån kärlek.

Det finns inget

… vi längtar mer efter, både att få och att ge, än kärlek. Samtidigt finns det inget så smärtsamt som känslan av att inte vara älskad eller inte vara älskvärd. Kärlek är det som knyter ihop oss, precis som bristen på kärlek förstör oss. Bokstavligen! På en större skala kan brist på kärlek igen leda till krig och förstörelse.

Som sagt. Jag är övertygat att du har en egen mission i livet som är menad att gynna hela världen! Nämligen att bidra till världen på dit unika sätt. Hur du än gör det är upp till dig, men låt ditt varför alltid bottna i kärlek. Där har du din kraft. Där finns dina lösningar. Där hittar du meningsfullhet och en verklig chans till livskvalité. Både för dig själv och din omgivning och många, många fler.

Här om dagen

…fick jag frågan: ” Vad är dina ord som guidar dig i livet?”. Mitt svar kom direkt från hjärtat och jag svarade: ”Kärlek och meningsfullhet”.

Min önskan är att du och jag bygger världen utifrån samma känsla, men på våra egna unika sätt. Så vem du än är och vad du än gör i livet, låt kärlek alltid vara ditt varför…

Med värme

Jon

Jon Carnesten

Postad den 2 augusti, 2020
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.