Att våga

Att våga något kan ibland vara lite svårt!! Men varför? För oftast är det ju inte exceptionellt stora gigantiska saker som kommer där på en röd liten matta.

Utan faktiskt sånna saker som man absolut skulle kunna fixa. Men tankar som ”inte skall väll jag” ”nä jag kan inte” Det är våra egna tankar och känslor som sätter stopp för oss själv. Varför?

Vad är det som gör att vissa blir framgångsrika? Är dom otroligt smarta? Massa pengar att investera? Nä jag tror nog mest att dom vågar!! Att se saker komma och att våga ta chansen. En sak kan sätta vågorna i gungning och man kommer framåt. Själv har jag lovat mig att ta chansen när saker rullas fram, hoppa på och se vad som händer.

I helgen fick jag en sån upplevelse, travade runt i en välbekant skog där ett ”ödehus” alltid har förundrat mig. Jag börjar ta reda på mer om adressen och om vem som äger huset, utan någon framgång. Döm om min förvåning när jag dagen efter ser en bil ståendes vid huset.

Eftersom jag aldrig under massor av år aldrig sätt en bil där, så såg jag ser det som ett tecken och trampar fram till ägaren, presenterar mig och frågar sedan – vill du sälja ditt hus till mig?

Ja hur den historien slutar vet jag inte än, men han tog iallafall mina kontaktuppgifter och såg ganska tagen ut av min fråga. Nu behöver det naturligtvis inte vara så stora saker som att köpa ett hus utan andra saker som gör att man känner sig lite extra tokig och framåt.

Tex köpa något annat i klädväg än vad man brukar, hälsa på busschauffören, ta ett glas bubbel på en tisdag eller något annat som bryter vardagen, för bryter man vardagen då blir man mer kreativ och luftar sina tankar om livet och dess innehåll.

För att våga är inte direkt så svårt, okej det kan bli fel! Men tänk om det blir rätt och allt blir fantastiskt.

Livet skall bubbla???

Kram Kristin

Kristin Hylén

Postad den 9 juli, 2019Kristin_Hylén
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.