Anamma Annorlunda

Jag vet inte vart den här resan i varandet ville föra mig, men orden har ringt i mina öron i dagar och de vill ut. Jag gav mig hän och följde orden som kommit min väg. Jag hoppas att de ger dig något värdefullt på din vandring på Livets Stig.

Anamma Annorlunda

Orden har upprepade gånger ringt i min öron under den gångna veckan. I businessmöten, i vägledande samtal med andevärlden och på mataffären i midsommarstressen. Igår satte jag mig och gjorde det enda jag kan göra, när en fras hörs inom mig om och om igen. Jag stannade upp och lyssnade. Uttalade orden. Tonade orden i min meditation och sökte svar.

Då jag jobbar med vibration, med trumman och min röst, så är den här processen av att smaka på orden viktig, vare sig trumman är med eller inte. Den här gången var trumman inte med, då jag ville ha orden i fokus. Alltså satte jag mig i solskenet vid odlingarna med timjan och gräslök som sällskap. Kring mig fick jag njuta av en kör av svalor och tornseglare som flyger in och ut i ladan i en välplanerad rytm, som skulle behöva vara inspiration till vilken rusningstrafik som helst. Här uttalar jag så dessa ord Anamma Annorlunda låter vokalerna växa i styrka och helt enkelt komma ut i olika korta och långa flöden. Vibrationen ändras och jag förstår mer och mer av ordens vikt.

Kraftsång

Kraftsång säger jag, andra säger mantras.  Kärt barn har många namn och principen är den samma. Tonerna, vokalerna som vi sjunger ut eller tonar är knutna till våra fysiska kroppar, tankar och känslor. Det är ett system av vibration som praktiserats i tusental år världen över. Det enda som skiljer åt är sättet tonerna lämnar våra fysiska kroppar. Detta avgörs mycket av kultur, tillgången till språkljud och det uttrycket som just den civilisationen har. Ett krigiskt folk med ett hårt språk har en tuffare stil, så enkelt kan vi förenkla det till. 

Genom att tona ord och låta dem leva i processen kan vi skapa processer och kopplingar vi är helt omedvetna om tills vi har gett dem liv. Anammat dem, kan man säga.

Fysisk beröring vid toning stärker din upplevelse

A-n-A-mm-A

A är hjärtats ton. Den går direkt på vårt hjärta och är en av de första vokalerna vi uttalar i våra människoliv. Mama, Baba osv. 

Alltså tar alla An i Anamma mig till hjärtat, känslan – det emotionella.
Alla Mmmm tar mig till min grundvibration, mitt center och får mig att vara närvarande i mig själv istället för att söka yttre stimulans.

Det lilla Net ville jag bara hoppa över, alltså bar den ingen energi för mig den här gången. 

Jag ska med andra ord vara i mig själv och i mina känslor. Min egen kraft i mig själv.

A-nn-O-rl-U-nd-A

Kraftfulla Aan fyller min trädgård, men här vill jag stanna i Nnn en stund. Jag känner hur det väcker min tungspets och jag inser att jag bör väga mina ord på guldvåg. Kanske inte säga allt jag tänker, utan låta det jag vill uttrycka tumla runt i mig själv några varv innan jag uttrycker det.
Oet rensar min hjärna, helt klart upplever jag stillhet i Oet, som också är en ton som kopplar ihop oss med det gudomliga (Ohm).
Llll passerar utan känslan. Den är bara en övergång som till slut försvinner i tonandet.
Uet är starkt jordande, det är en så kallad jordton i Mother Pinetrees Visdom och kopplar mig till min urkraft. Den får mig att känna solens värme och gräset tydligare. Luften doftar genast annorlunda och nu upplever jag en samvaro med Moder Jord som gör att svalorna och tornseglarna tycks flyga väldigt nära. Deras sång blir starkare och de höjer min vibration.
Net passerar som en övergång, likaså D. De fungerar mer som en språngbräda för ett kraftfullt avslutande Aaaa, som ekar mellan byggnaderna.

Got the message

Jag förstår. Jag sitter här på min lilla plätt i skapelsen. En plats som är i transformation, i födelse. Vi är på väg. 

Jag har senaste tiden varit arg och stressad utan att vilja vidröra det, men nu har jag blivit kärleksfullt vägledd dit av två enkla ord – Anamma Annorlunda – och min egen vibration och relationen till tonerna i orden.

Jag förstår att i min frustration bottnar i hur alla kämpar “tillbaka till det normala” utan att förstå att annorlunda är det som styr nuet. 

Vi kan inte göra som vi alltid gjort, vi behöver göra annorlunda. Vi, jag, behöver våga växa i det som är annorlunda, nytt och kanske skrämmande och våga bli stark i det. Utan att tappa bort mig själv, min kraft, min vibration och min känsla. 

Jag ska vara min dröm, min vision, trogen. Precis som förut, men jag behöver agera annorlunda i mitt varande och se rikedomen i det. 

Samtidigt som allt detta föll på plats och jag vördnadsfullt tackade svalorna, tornseglarna, solen, gräset, vinden och mina toner för insikten slår sonen på musik i huset på högsta volym. Han är 13 år och han får göra det när vi inte har grupper på kurscentret. Det är vad som kom ur högtalaren som är det viktiga.

Sarek – Genom eld och vatten.

https://www.youtube.com/watch?v=oK_VrQetwGc
Jag önskar er alla en underbar ANNORLUNDA Midsommar i värme och kärlek. 

Mira

Mira Mård

Postad den 19 juni, 2020Mira Mård
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.