Agera

Sista delen i min serie om coaching, och den kallas för agera. Vad har hänt och vad har vi gjort? Blev det som tänkt? eller skall vi ändra på något?

Ändra riktning eller fortsätta!

Nu har vi kommit till den sista delen i min serie om coaching, som kallas agera. Ja vad har vi nu gjort för att nå vårat mål? Har det blivit som vi önskade och hoppades skulle hända? Om inte, hur skall vi då lösa det för att gå i den riktning vi vill? Här kan vi börja att fundera på hur vi valde att gå mot det önskade läget. Skall vi ändra riktning eller fortsätta?Om det önskade läget har hamnat lite på sniskan, vad kan det ha för anledning? Här gäller det att titta bakåt för att se hur vi skall göra för att komma framåt. Vad kan ändras och vad har funkat bra.

Önskat läge

Vad skall vi göra mer av för att gå framåt? Om ditt önskade läge är en 10:a på en 0-10 skala, var befinner vi oss nu idag, i relation till det önskade läget? Har vi kommit ”lagom” i strävan till det önskade läget? Eller behöver vi lägga på en rem för att komma ytterligare framåt. Tänk på var du va för 6 månader sedan, och inse att saker har hänt. Vissa saker går fortare än andra, då är det meningen att det skall vara så, andra saker behöver lite mer tid på sig, och det är bra det oxå. Så oavsett hur lång tid allt tar, så skall vi alltid titta tillbaka på vad vi uppnått, och vad vi skall göra för att komma ytterligare framåt.

Glöm aldrig att fira! det ger extra glädje i framgången

Fira!

En sak som vi alltid skall komma ihåg att göra, FIRA! bestäm gärna något innan som du tycker extra mycket om, något speciellt att göra när delmål eller när det önskade läget är nått. Själv har jag precis firat ett stort delmål, till mitt önskade läge. När jag och min man var hos Freixenet i Barcelona, så smakade vi på ett väldigt gott bubbel, där och då bestämde jag att dom bubblorna skulle rinna i min strupe, vid ett firande. Och nu var det dax! Vilken känsla att äntligen få fira något som jag jobbat för. Det blev ett riktigt härligt firande!

Livet skall bubbla

Kram Kristin

Kristin Hylén

Postad den 22 juni, 2020Kristin_Hylén
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.