"Jag ägnar en del av min tid att hjälpa andra, utan utbyte av något."

VÄLKOMMEN HEM

Välkommen till sidan som handlar om inspiration. Du kommer att hitta filmklipp, bilder och artiklar som är läsvärda och som kan fungera som en kreativ boost. Sök gärna medlemsskap i Facebookgruppen för att kunna dela med dig av det du vill sprida kring mental träning och just högre syften. 

13 februari, 2018

Lite mer om ByButeo.se

Vad är ByButeo.se? Är du högpresterande eller högkänslig är det här du kan kika på lösningar för att gå mer medvetet, klarsynt och harmoniskt. Utan att störa dig på andra som inte lever som de lär.

Filmer 0 Comment
5 december, 2017

Vad gör du med din åsikt?

Många av oss låter andra lägga sina åsikter på vår trappa fast vi inte bett om det. Vi släpper in åsikten i vårt hus och undrar varför vi blir påverkade. Vi säger inte ens tack och lämnar tillbaka åsikten. Vi lyssnar, tar in utifrån våra egna värderingar och låter oss gå in i tron att den andre vill korrigera. Eller blir du irriterad just för att du tolkar din medmänniskas avsikt är att ”få över dig” till hens sida? Detta kan bero på att du inte är säker och trygg i vem du är. Omedveten om dina värderingar och kopplingen till din attityd. Och därmed kan dina energier inte vibrera på det sätt du önskar. DAGENS ÖVNING. Lägger du dina åsikter och kunskaper på någons trappa utan att de bett om dem? Är du i diskussioner för att få rätt lr för att förstå den andre och själv bli förstådd? Läs affirmationen vid minst tre tillfällen under 24 timmar. Vad gör du för att släppa in det du vill ha i ditt liv och hur kan du träna på att låta annat stanna utanför ditt energifält?

Tankecitater 0 Comment
Kundkorg