Älska det du gör!

#lovewhatyoudo

En hashtag som syns ofta i mina Instagram inlägg och det är det som är min hemlighet, min superkraft. Jag älskar det jag gör.

Det händer väldigt ofta att mattan rycks undan och livets tvistar skapar turbulens i våra liv. Det kan vara svårt att hålla fokus på ett positivt tänkande och rätt agerande. En bra grund är därför viktig och det bottnar alltid i din original vibration. Den bör inte förändras av yttre faktorer. Det är här det blir viktigt med att förstå sambandet mellan kärlek och din handling.

 Vikten av kärlek, i relation till det du gör, avgör utgången.

Dörren till nya behandlingsrummet i stallet.

Att vackla i kärleken kan bli din största fiende.

Det är av vikt att hålla i din vision – ingen annans. Att inte tappa sin vision när mattan rycks undan. Fart kan man alltid ta igen om man tappar det. Du kan alltid välja att satsa på nytt, ta nya tag och ibland till och med hoppa utan fallskärm.  Det handlar en hel del om att vara förberedd på att mattan kan ryckas undan och återigen så räddaren i nöden; vikten av kärlek.

Ett gott råd i det här att du ska lära dig älskar dina måsten måsten har vi livet och det är också de måsten som kan kännas tunga och det finns ett enormt motstånd i att göra sina måsten men genom att lära dig att älska dina måsten så kommer du att märka att det fortare och fortare tar dig framåt på livets stig

Måsten i varandet du inte kan eliminera, bör du lära dig att älska.

Även här är det vikten av kärlek i relation till det du gör som avgör utgången genom att älska dina måsten bit för bit så hamnar du i stället i att läget är det lättare att ta det genom dina måsten och frigör tid till det är du vill göra det du önskar att göra och det är din själ brinner för att göra. 

Jag brukar alltid rekommendera folk till att fokusera på det som fungerar i varandet i vardagen att du inte siktar orimligt högt, att inte ställa för höga krav på sig själv och fylla en heldag med måsten utan varva dagen med kreativa saker som själen önskar att göra kallade för belöningar om du vill eller förstår det bättre. Men, hur som, att du älskar dina måsten är något som skapar en bättre relation till när du gör och ger dig ett bättre resultat.

Genom att älska det du gör och genom att göra det är du älskar i större utsträckning eliminerades stress. Du hittar också den rätta vägen ut ur till exempel utbrändhet. Du hittar vägen ut ur dåliga relationer. Du hittar vägen ut ur tråkiga jobb. Du hitta vägen ut ur väldigt, väldigt mycket genom att välja att älska det du gör och göra det är du älskar. Det är nämligen här jag också avslöjar en till hemlighet som jag redan har upprepat många gånger. Läst det en gång till: Vikten av kärlek i relation till det du gör, avgör utgången.

Hilaria’s Gudinnesmycke, leveransklar from 15 september.

Gång på gång under mitt liv har jag märkt att om jag passionerat är engagerad i det jag gör eller ska göra. Jag märker jag att jag också får bättre resultat ju mer passionerad jag är till att skapa. Jag skapar mer och fler och vackrare oavsett om det handlar om ett samtal, en healing behandling eller ren och skär tillverkning i ateljén genom att älska dig jag gör. Jag behöver inte i samma utsträckning heller känna att jag behöver semester från det liv jag lever. Varje gång jag känner mig låg, påminner jag mig själv om att älska det jag gör, vad det än är. 

I helgen ska jag njuta av en ny kärlek i mitt liv. 

Skördemarknad för Själen, som blir verklighet för att jag har hittat andra som älskar det de gör och för att de delvis delar min vision. Att skapa medvetenhet och kärlek till det liv vi alla lever. 

Varmt välkommen till oss i helgen!
Här hittar du oss: Skördemarknad för Själen

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.