Företag

VI TROR FÖRETAG VILL OCH KAN VARA SNÄLLA.

Det går att driva företag, vara snäll och tjäna mer pengar. Vi kan räkna upp många orsaker till varför och vi kan räkna upp hur mycket pengar en verksamhet kan spara genom att jobba med förebyggande hälsa, snarare än att fokusera på att få sjukskriven personal frisk. Vi vet, att du vet, att välmående människor föder en hållbarhet i vilken verksamhet som helst. Och vi vet att du är redo att skapa en friskare miljö för att nå mer önskade resultat och kanske skapa ännu mer pengar. Frågan är om du vet hur?

Varför ska du då välja Bybuteo?

Jo, vi har olika möjligheter att skapa mervärden för hela organisationer. Dels genom vår kunskap och våra verktyg inom ramen för mental träning, men också med olika konkreta verktyg för att stärka individer och organisationer.

De verktyg vi använder kan mäta fysisk och mentala stress. Vi kan ha koll på er återhämtning och er sömn. Det kommer få oanade resultat, beslut, prioriteringar och tempo hos individer och i gruppen.

Med vårt mentala träningsprogram Full Hand, får ni inte bara kunskap, ni får också möjligheten att mäta framgångsfaktorerna både på individ- och gruppnivå. Detta är en otroligt kraftfullt verktyg för er som har höga förväntningar och verkligen vill ha bättre resultat.

Med vår egen kunskap i Reiki och med våra samarbetspartner inom TM tar vi er till verktyg som verkligen får er stressnivå att sjunka. Här lär vi er att använda energin smartare och få grundspänningen att bli starkare. Och ja, detta kan vi också mäta.

Med vårt systerbolag Mindkicker stöttar vi upp HR-sidan och vi kan gå in och träna och mäta styrelse, ledningsgrupp och medarbetare inom organisationen på en rad olika sätt.

Vi vill skapas ett värde för hela din organisationen och ja, vi hjälper er att utvecklas, att bygga och vara en attraktiv organisation genom att ger er de personer vi vet är bäst på detta.

Boka ett kraftfullt möte med vår kreativa VD, Rebecka genom mail rebecka@bybuteo.se eller 0708-188700 så kommer vi snart veta hur och vem som ska göra er ännu bättre.

Rebecka letar efter en modig organisation som vill bokföra personalens lyckoresa under ett helt år för att se om resultatet och guldmedaljen går att nå. Lite likt så som vi jobbar med landslag inom idrotten.

DELAR AV VÅRA MÖJLIGHETER

  • Möjlighet till mentala träningsprogram
  • Möjlighet till unik ledarskapsutbildning
  • Stesshantering med Linkura
  • Hälsobokslut med Linkura
  • Stresshantering med TM-meditaton
  • Stresshantering med MediReiki