Lektion & Meditation (tro)

Min uppgift på jorden är att eliminera onödig stress och stärka din tro. Jag gör det genommental träning och meditation. På min inspiration-sida ger jag dig ca 20 minuter lugn & ro genom samtal och en guidad meditation. Sätt dig eller lägg dig till rätta och bara vila i det som är.

Lektion & Meditation (gamma)

Tredje gången jag gör detta och denna gång svarar jag faktiskt på en fråga som några av er ställt; Vad är mental träning? Det enkla svaret är att mental träning är en långsiktig, vetenskapligt, strukturerad träning av dina tankar, känslor, din attityd, din målbild, självbild, engagemang och förmågan att reflektera. Cirka sju minuter in i filmen kommer den spontana meditationen som handlar om att våga tro, känna tillit och trygghet i dig.

Metod och teknik

Vi jobbar inte med någon särskild teknik här än att du ska vara i avslappning, avspänning, mindfullness och kanske når du det fjärde medvetandet. Att vara i en guidad meditation är skönt för dig som är ovan eller som snabbt vill falla i ro och få hjälp med att få ut den onödiga stressen ur systemen. Det finns inget rätt svar eller misslyckande i någon variant av meditation. Det kan vara skönt att veta och det kan vara en fantastisk insikt. Så släpp prestation och släpp taget om att det är egoisten som bestämmer. Det bara är och allt är som det ska när det är kärleken som guidar oss.

Lektion & Meditation Gamma

Gamma kommer till utifrån att detta är den tredje meditationen för mig som jag gör i detta format. Vill själv träna och bli bättre på att utföra meditation och var kan jag göra det bättre än här med dig?

Tycker guidad meditation är ett fint sätt att sänka onödig stress och stärka grundspänningen. Det system i kroppen som gör att du låter dig påverkas av det som pågår runt omkring eller inte. Att guida dig är härligt, gillar det och tänker att när du är redo så kan vi lära dig Reikimeditation, en teknik som hjälper dig att vara i det fjärde medvetandet.

Rebecka Gabrielsson

Postad den 27 maj, 2020Om Bybuteo
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.