Om ByButeo

OM BYBUTEO

 Vi tror på att ha kul och göra skillnad – göra det du fick i uppgift på den här planeten att göra. För ByButeo handlar det om att öka din medvetenhet, sträva efter klarsynthet och vara i harmoni. Med meditation behärskar du livet, men vi tror inte att enkom meditation räcker Därför har vi utvecklat ByButeo-tekniken genom mind, meditation och manifestering.

Våra 3 M gör dig framgångsrik. Vi vågar ge saker tid utan att forcera eller dominera. Det gör dig till till bättre partner, kollega, vän och medborgare. Vi tror att mind & meditation hjälper dig att manifestera ditt högre syfte. Därför gör ByButeo-tekniken skillnad. 

OM VISONEN

Grundaren, Rebecka kommer från elitidrotten som elitidrottscoach. En miljö där nyfikenheten aldrig stod still och resultat aldrig uteblev. De som tränade mentalt ville alltid mer och de ökade alltid i sina resultat. Det finns en inbyggd inställning att vara hållbar hela vägen. Det var något som hon tog fasta på när visionen kom.

En mission, eliminera all onödig stress och rädsla. Låta människor och organisationer se sina högre syften utan att själva eller gemensamt läcka energi. Med ett stabilt nervsystem levererar de i medvetenhet, klarsynthet och harmoni. Vision är skarp; skapa fred.

Lighthouse

VARFÖR BYBUTEO

Buteobuteo är latin för ormvråk. Ormvråken kommer med budskapet om att du ska gå din väg, följa din väg. Det är din egen väg som gäller nu, den väg som du har valt i ditt hjärta. Min gåva till dig är att följa ditt hjärtas väg.

Många hör sina tankar eller känner sin kropp, men få hör sitt hjärta. Att våga lyssna på hjärtat och det vi idag vet om hur hjärtat kommunicerar med hjärnan kan kräva förändringar av det du en gång lärt dig. Med våra 3 M kommer vi inte bara med mentalträning, meditation och manifestering. Vi kommer också med mod.

Förändring är inte alltid förbättring, men förbättring är alltid förändring.

AFFÄRSIDE

Vår affärsidé är enkel; vi eliminerar onödig stress hos personer och i organisationer. Vi gör det ONLINE och Rebecka gör det även LIVE. Vi gör det genom att luta oss mot tryggheten i forskningen och nyfikenheten i det outforskade.

Vår attityd utgår från villkorslös kärlek. Det gör oss inte naiva, tvärtom. Vi vet våra gränser mycket väl. Utmanar du våra normer kring frid, tolerans, mod, förlåtelse, tillit, lycka, glädje och rikedom känner du motstånd. Hakar du i våra normer kommer du märka hur lätt allting är och hur livet kommer flöda på ett helt nytt sätt. ByButeo är skillnad, ByButeo gör skillnad.

Om alla bara tar och tar, då får ingen. Så när alla bara ger och ger, då får alla.