Om Rebecka

Rebecka, det är jag och jag har i hela mitt liv letat efter platser för att göra andra bättre. Vill skapa fler önskade resultat och hjälpa andra att leva högpresterande och förstå sin högkänslighet. Min definition av högpresterande och högkänsliga är när någon som vill lämna världen bättre än de hittade den. Individer och organisationer som är fast beslutna att vara bättre i morgon än de är idag.

Ibland betyder det att lära sig, ofta betyder det lämna. Lämna onödig stress, lämna gamla lögner om oss själva och lämna ärftligt trauma. Att lyfta blicken handlar om att lära sig. Lära sig hur du själv fungerar, hur din kropp reagerar och hur du kan utvidga din medvetenhet för att fatta bättre beslut och få mer önskade resultat. Du har allt i dig och det kommer från din passion. Passion kommer före prestation och pengar, och det är det handlar om, passion.

Som mental tränare och elitidrottscoach hade jag nära till begreppet återhämtning, men det var när jag hade turen att hitta meditation efter en åtta-årig karriär i det politiska styrelserummen jag väcktes. I de rummen kämpade jag med lögner, sömnlöshet, ångest och rädslor som ledde till många dåliga beslut. Beslut som fick mig att stänga dörren till människor, hårt!

Men det förändrade mitt liv så dramatiskt, att när jag sakta öppnade dörren igen började min utbildningsprocess för att bli lärare inom medvetenhet & meditation, mind & meditation. Utöver mental tränare är jag idag främst meditatör- och andningsterapeut.

Efter min tid i politiken och styrelserummen hjälper jag idag människor och organisationer att ta guldmedaljer. Jag gör det utifrån deras vilja att vara smartare i sina beslut och jag gör det genom mental träning, mind & meditation. Jag rör mig i näringslivet och i idrottsrummen och min utbildning pågår. För även om jag har många år och timmar bakom mig, vet jag att ju mer jag lär mig desto mindre kan jag.

Min man, tiken Charlie, katterna Kakan och Tjejen och jag bor i Linköping där du kan hitta mig skratta åt mina egna skämt, träna, juica, skapa familjekalas och jobba lite för mycket för att vara en äkta högpresterande & högkänslig medveten individ.

Rebecka Gabrielsson Grundare av ByButeoMeditation

Om ByButeo