"Jag behandlas, och behandlar alltid bra."

5 december, 2017

Vad gör du med din åsikt?

Många av oss låter andra lägga sina åsikter på vår trappa fast vi inte bett om det. Vi släpper in åsikten i vårt hus och undrar varför vi blir påverkade. Vi säger inte ens tack och lämnar tillbaka åsikten. Vi lyssnar, tar in utifrån våra egna värderingar och låter oss gå in i tron att den andre vill korrigera. Eller blir du irriterad just för att du tolkar din medmänniskas avsikt är att ”få över dig” till hens sida? Detta kan bero på att du inte är säker och trygg i vem du är. Omedveten om dina värderingar och kopplingen till din attityd. Och därmed kan dina energier inte vibrera på det sätt du önskar. DAGENS ÖVNING. Lägger du dina åsikter och kunskaper på någons trappa utan att de bett om dem? Är du i diskussioner för att få rätt lr för att förstå den andre och själv bli förstådd? Läs affirmationen vid minst tre tillfällen under 24 timmar. Vad gör du för att släppa in det du vill ha i ditt liv och hur kan du träna på att låta annat stanna utanför ditt energifält?

Okategoriserade
Om bybuteo

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kundkorg